ΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ

3ος Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός

Δημοσίευση: 18 Νοε 2008 1:46 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:58
 Λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2008 η προθεσμία για τη συμμετοχή Λογοτεχνών στον 3ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος, που προκήρυξε η Ομοσπονδία Φυσιολατρικών Ορειβατικών Εκδρομικών Σωματείων Ελλάδος - Οργάνωση Ξενώνων Νεότητος, Ελλάδος, με θέμα: «Οι νέοι και το περιβάλλον». Σχετικά με τη συμμετοχή, ισχύουν τα παρακάτω:
Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να λάβει μέρος μόνο σε ένα είδος: λ.χ. ποίηση ή διήγημα. Τα υπό κρίσιν έργα θα υποβάλλονται σε κλειστό φάκελο, απαραιτήτως με ψευδώνυμο. Εντός του φακέλου θα βρίσκεται και άλλος ερμητικά κλεισμένος φάκελος μέσα στον οποίο θα βρίσκεται το πραγματικό όνομα του διαγωνιζόμενου και ο οποίος θα αποσφραγισθεί μετά την αξιολόγηση - κρίση.
Εργα που δεν υποβληθούν με ψευδώνυμο ή τα οποία δεν θα διασφαλίζουν καθ΄ οιονδήποτε τρόπο την ανωνυμία του διαγωνιζόμενου θα αποκλείονται εξ αρχής. Φάκελοι με σφραγίδα 31/12/2008 θα γίνονται δεκτοί.
Η βράβευση των νικητών του διαγωνισμού θα γίνει τον Ιούνιο του 2009 κατά τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.
ΠΟΙΗΣΗ: Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να λάβει μέρος με 1-3 ποιήματα κατ΄ ανώτατον όριο ασχέτως τεχνοτροπίας (ελεύθερος στίχος, παραδοσιακός, δεκαπεντασύλλαβος) καθένα των οποίων δεν πρέπει να είναι μικρότερο των 15 στίχων και μεγαλύτερο των 40.
ΔΙΗΓΗΜΑ: Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να λάβει μέρος με (1) διήγημα που δεν μπορεί να είναι μικρότερο των τεσσάρων (4) δακτυλογραφημένων σελίδων (μέγεθος Α4) ή μεγαλύτερο των οκτώ (8).
Τα υπό κρίσιν έργα θα πρέπει να υποβληθούν σε τέσσερα (4) αντίτυπα.
Τα υποβαλλόμενα προς κρίσιν έργα θα κριθούν και θα αξιολογηθούν από λογοτεχνική επιτροπή.
Χρέη γραμματέως εκτελεί ο Εφορος Δημοσίων Σχέσεων και Εκδηλώσεων, βοηθούμενος από τον Ειδικό Γραμματέα.
Για τη μερική αντιμετώπιση των δαπανών οργανώσεως της εκδηλώσεως της απονομής των βραβείων καθορίζεται ποσόν συμμετοχής σαράντα (40) ευρώ.
Πληροφορίες και παράδοση έργων στα γραφεία της Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε. - Ο.Ξ.Ν.Ε. ταχυδρομικώς στη διεύθυνση Μπόταση 11, 1ος όροφος, Αθήνα, Τ.Κ. 106.82. Τηλέωνο 210 - 33.02.340, fax: 210 - 33.02.428
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass