ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ

Έτοιμη η νέα δουλειά του Δ. Ζερβουδάκη

* Κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία τις επόμενες μέρες

Δημοσίευση: 22 Νοε 2008 21:45 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:59
«Πέρι μπάζων και λοιπών απορριμμάτων»: Αυτός είναι ο τίτλος της δισκογραφικής παραγωγής του Δημήτρη Ζερβουδάκη με Λαρισαίους καλλιτέχνες, που βρίσκεται στην τελική ευθεία, καθώς το νέο cd αναμένεται να κυκλοφορήσει την ερχόμενη εβδομάδα.
Μετά από πολύμηνη προετοιμασία, αφού είναι γνωστή η επαγγελματικότητα του γνωστού καλλιτέχνη, η νέα δουλειά βρίσκεται πλέον λίγες μέρες πριν την τοποθέτησή της στα ράφια των δισκοπωλείων.
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στους ντόπιους καλλιτέχνες και θέλοντας να αναδείξει τα ταλέντα της περιφέρειας συνεργάζεται με τον Σπύρο Καβαλλιεράτο στην κιθάρα, τον Κώστα Ντόλκο, τον Θωμά Μπέκο και τον Λάμπρο Καραγεώργο στους στίχους, ενώ τη μουσική έχει αναλάβει ο κ. Μπέκος, μαζί με τον 17χρονο γιο του Ευριπίδη, ο οποίος εντυπωσίασε τον Δημήτρη Ζερβουδάκη με το ταλέντο του.
Πραγματική έκπληξη αποτελεί ένα διασκευασμένο δημοτικό τραγούδι που ερμηνεύει ο κ. Ζερβουδάκης στο νέο cd μαζί με λαρισαϊκό συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής.
Ακόμα, στο cd τραγουδούν οι Παντελής Θεοχαρίδης, Μαρία Φωτίου, Ελένη Φωτιάδου, Ελσα Μουρατίδου, Ελισάβετ Καρατζώλη, αλλά και δύο γνωστοί καλλιτέχνες που θα κάνουν αίσθηση στο μουσικόφιλο κοινό.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass