ΤΩΝ «SHAPELESS», «EXPOSED BY OBSERVERS» KAI DJ NOETIC

Δυναμικές μουσικές συνθέσεις

* Την Παρασκευή στο «Stage»

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2008 1:43 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:07
H μουσική των «Shapeless» από την Αθήνα έτυχε ευρείας αποδοχής μετά τη βράβευσή τους σε σχετικό διαγωνισμό της εταιρίας «Warner» . Ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε εκατόν εφτά συγκροτήματα, είχαν την ευκαιρία να υπογράψουν δισκογραφικό συμβόλαιο και να κάνουν τα «electro – breakbeat» τραγούδια τους γνωστά στον κόσμο. Μαζί με τους λαρισαϊκής καταγωγής, «Exposed by Observers» θεωρούνται από τα πιο συναρπαστικά νέα ονόματα στη σκηνή της Ελλάδας με δυναμική σκηνική παρουσία και συνθέσεις που ξεσηκώνουν. Την ευκαιρία να τους απολαύσουν θα έχουν όσοι επιθυμούν την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στο Stage. Μετά το «live» τη σκηνή του «Stage» θα καταλάβει ο Dj Noetic. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 10 μ.μ. και στις 10.30 μ.μ. ο Λαρισαίος Sally zero θα προετοιμάσει το κοινό πριν ανέβουν στη σκηνή οι «Exposed by Observers». Tη βραδιά συνδιοργανώνει το «Your City free press». Η είσοδος είναι δέκα ευρώ με ποτό. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2410 253. 097.
13 Δεκεμβρίου «Earthbound»
«Είναι ωραίο να ταξιδεύεις με τη μουσική, αλλά ακόμη καλύτερο να το κάνεις χωρίς να ξεχνάς πού ζεις και από πού έρχεσαι» λένε οι «Earthbound» οι οποίοι το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου θα περιπλανηθούν μουσικά στη σκηνή του «Stage». Η μουσική τους παραπέμπει σε ανοιχτά τοπία, γιατί ο δρόμος είναι βασική αναφορά και πανίσχυρος συμβολισμός τους. Φέτος συμπληρώνουν μια δεκαετία στο «δρόμο» και το «La Guerra Final». Ο ήχος γεμάτος εικόνες και τα κομμάτια το καθένα, μια ιστορία από αυτές που βγάζει ο δρόμος. Οι πόρτες ανοίγουν στις 10 μ.μ. και το εισιτήριο κοστίζει 12 ευρώ χωρίς ποτό. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2410- 253.097.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass