ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ενθουσίασε ο «Πλούτος» του Αριστοφάνη

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2008 1:53 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:08
ΤΥΡΝΑΒΟΣ(Γραφείο «Ε»)
Μια θαυμάσια παράσταση παρουσίασε το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, το παιδικό θεατρικό τμήμα του μορφωτικού συλλόγου Τυρνάβου, στο δημοτικό θέατρο της πόλης. Οι λιλιπούτειοι ηθοποιοί, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους, απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα και τα συγχαρητήρια των θεατών που κατέκλυσαν το θέατρο. Ο «Πλούτος» του Αριστοφάνη αποτελεί έργο επίκαιρο και διαχρονικό, με πολλά μηνύματα και διδακτικό κείμενο που αποδόθηκε με άριστο τρόπο από τα μέλη του παιδικού θεατρικού τμήματος. Η πρόεδρος του συλλόγου κ. Χριστίνα Κουτιού και όλο το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς της παράστασης Γαλακ/νία ΟΛΥΜΠΟΣ, Βερνίκια χρώματα Μιλτ. Κοντογιάννης, παιδικά παπούτσια JOEL, Ζαχ/στείο ΟΛΥΜΠΙΟΝ, GARDEN TOYMΠA, τον Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Τυρνάβου, τον σκηνοθέτη της παράστασης κ. Στέλιο Ντικούλη, όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην παράσταση δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και τέλος όλο τον κόσμο που στηρίζει την προσπάθεια του συλλόγου. Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους, ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Χρήστος Κιτσίδης, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Τυρνάβου κ. Βάσω Εξάρχου, νομαρχιακή σύμβουλος κ. Αναστασία, μέλη του δημοτικού συμβουλίου και πλήθος κόσμου.
 Η σκηνοθεσία και διασκευή του έργου είναι του Στέλιου Ντικούλη ενώ τους ρόλους ερμήνευσαν:(Καρίωνας) Άννα Μαρία Σαμουλαδά, (Χρεμύλος) Ορέστης Μίαρης, (Πλούτος) Αλεξάνδρα Γελαλή, (Κορυφαίος) Άννα Μαρία Σερδένη, (Χορός 1) Μαρία Παλιού,(Χορός 2) Κων/να Δούκα, (Χορός 3) Αγγελική Βαστάκη, (Χορός 4) Κατερίνα Μάρκου, (Χορός 5) Ειρήνη Ευαγγέλου, (Βλεψίδημος) Χαρά Γιαννούλα, (Φτώχεια) Χρυσούλα Ζαγκότη, (Γριά) Βασιλική Λιόλιου, (Δίκαιος) Βασιλική Μαρκούλη, (Συκοφάντης) Νίκος Λούκας , (Γυναίκα) Χριστίνα Παλιού, (Νεαρός) Αποστόλης Μπίλιος, (Ερμής) Σεβαστή Παλιού, (Ιερέας) Δήμητρα Γερακούδη, (Εγγονή Φτώχειας) Ελένη Χατζάρα, , (Πενηντάευρο) Στέφυ Σαμουλαδά, (Εκατόευρο) Ζαχαρούλα Ντάνη. Αφίσα-πρόγραμμα Μαρία Βαρδιοπούλου, φωτισμοί Βασίλης Σαμουλαδάς, σκηνικά Τέλλης Μπλάντας, φροντιστηριακό υλικό Χριστίνα Κουτιού, Βαΐτσα Μητσόγλου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass