ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΕΣ «ΣΚΗΝΕΣ» ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

«Trio Amnesia»

Δημοσίευση: 27 Δεκ 2008 22:54 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:10
Ένα νεανικό jazz σχήμα, που επιχειρεί τα πρώτα βήματά του στο χώρο της ευρωπαϊκής και ελληνικής σκηνής με την ονομασία « Trio Amnesia» δημιουργεί μουσικές μνήμες του σήμερα, «συνομιλώντας» επί σκηνής με τον Ιταλό πιανίστα Augusto Pirodda. Μαζί, επιχειρούν μια διαφορετική προσέγγιση γνωστών μελωδιών, που χαρακτηρίζεται από φρεσκάδα και δυναμισμό. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Χάρτα του Πολιτισμού» υποδέχεται το «Trio Amnesia», στην παρθενική του εμφάνιση στην πόλη της Λάρισας, αύριο στις 10 μ.μ. στο Art Deco. Το σχήμα αποτελείται από τους: Παναγιώτης Δαμιανίδης – ηλεκτρική κιθάρα,
Πέτρος Δαμιανίδης – μπάσο, John Rimaref – τύμπανα, Augusto Pirodda – πιάνο.
 
ΣΤΟ ΚΑΦΩΔΕΙΟ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΣΟΒΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΡ. ΣΙΤΤΑ
Στα μουσικά χνάρια του Μασιόπουλου
Ο Σίττας Χρήστος, ένας νεαρός ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος μουσικός, θα ταξιδέψει με το κλαρίνο του και την κομπανία του όσους βρεθούν στο «Καφωδείο» αύριο το βράδυ σε παλιά παραδοσιακά μονοπάτια. Μονοπάτια που ο Χρ. Σίττας τα γνωρίζει καλά καθώς δάσκαλος του υπήρξε ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου, Στέργιος Μασιόπουλος ή Μάσιος. Μοναδικής ευκαιρίας θα είναι η βραδιά για τους λάτρεις της παραδοσιακής μουσικής, αφού το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τραγούδια μετσοβίτικα, της τάβλας, του γάμου, συγκαθιστούς σκοπούς από την περιοχή του Μετσόβου και των γύρω περιοχών. Φυσικά η μουσική θα παιχτεί με τον παλιακό τρόπο, δηλαδή «στα σκέτα» χωρίς ενισχυτές. Σας καλούμε να συμμετάσχετε σε αυτήν την κατανυκτική ατμόσφαιρα και να σιγοτραγουδήσουμε όλοι παρέα. Το μουσικό σχήμα παίζουν οι μουσικοί: Χρ. Σιττάς στο κλαρίνο, Γεώργιος Μάνης στο βιολί και στο τραγούδι, Κώστας Μάνης στο ντέφι και στο τραγούδι, Συμεών Σίττας στο λαούτο και στο τραγούδι. Η βραδιά ξεκινά στις 8.30 μ.μ. τιμή πρόσκλησης είναι είκοσι ευρώ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6938-059.200.
 
Μπλουζ από τον Ελληνοδανό
Mickey Pantelous στο «Stage»
 
Η μεγάλη αγάπη του Ελληνοδανού Mickey Pantelous είναι τα blues και αυτό φαίνεται σε κάθε νότα ή στίχο που γραφει. Αγαπάει ακόμη και επηρεάζεται από καλλιτέχνες όπως οι Howling Wolf, Tom Waits, The Rolling Stones, Ry Cooder, Blind Lemon Jeferson, Nora Jones, Duke Ellington, The Who, John Hammond, Johhny Cash, Billie Holiday από την άλλη δεν τον ενδιαφέρουν απόλυτα οι μουσικές φόρμες του συγκεκριμένου ιδιώματος όσο το συναίσθημα που αυτό βγάζει. Ο Mickey Pantelous θα προσπαθήσει να το μεταδώσει στο λαρισαικό κοινό αύριο το βράδυ στη σκηνή του «Stage», Ήρας και Φιλίππου 8. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 22.00. Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ το κανονικό και 10 το φοιτητικό. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2410-253.097.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass