Η Milonga del Centro, de Larisa στον «Χορίαμβο»

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2015 16:05

 

Η «Milonga del Centro (de Larisa)» ξεκινά τη νέα σεζόν το Σάββατο 24 Οκτώβρη.

Milonga ονομάζεται η κοινωνική βραδιά του Αργεντίνικου Tάνγκο, όπου με κώδικα πρόσκλησης το cabeceo (νεύμα) που απευθύνει ο καβαλιέρος προς τη ντάμα και κατόπιν συναίνεσής της, συναντώνται στην άκρη της πίστας προκειμένου να περάσουν στην κυκλική γραμμή χορού. Τα ζευγάρια αλλάζουν παρτενέρ ανά tanda (ακολουθία ομοειδών τραγουδιών) χορεύοντας Tango, Tango vals, Milonga, τα βασικά δηλαδή είδη μουσικής.

Η Milonga del Centro διοργανώνεται, σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Χορίαμβο, από τους Άρη Καρανίκα και Αποστόλη Ντόμαλη, που έχουν και τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος, με πείρα πολλών ετών, ικανοί να δημιουργήσουν εκείνη την ατμόσφαιρα που θα μας συνεπάρει και θα μας ταξιδεύσει σε άλλες εποχές.

Το ύφος του μουσικού προγράμματος βασίζεται στη Χρυσή Εποχή (Epo cade Oro) του Αργεντίνικου Τάνγκο και την Παλιά Φρουρά (Guardia Vieja) στα πρότυπα του Μπουένος Άιρες!


Η Milonga θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Οκτώβρη στον πολυχώρο πολιτισμού «Χορίαμβο» (Γαληνού 5 & Φαρμακίδου, Λάρισα), στις 22.00, και οι πρόσκληση απευθύνεται σε όλους, μυημένους και μη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass