Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Τίμησαν τη Δ. Βλαχοστέργιου – Βασβατέκη

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2015 23:45

 

Τιμητικό δίπλωμα απένειμε ο Σύνδεσμος Γραμμάτων Τεχνών Θεσσαλίας στην κ. Δέσποινα Βλαχοστέργιου – Βασβατέκη, τόσο για τη συμβολή της στην ανάδειξη της προσωπικότητας του κορυφαίου Έλληνα επιστήμονα, με τη συγγραφή του βιογραφικού λευκώματος «Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή, ο Σοφός Έλλην του Μονάχου», όσο και για τη δημιουργική της εμπλοκή στις δράσεις του Συνδέσμου.

Όπως αναφέρθηκε «η τιμώμενη διακρίνεται για τη σύνεση, τη συνέπεια, την εργατικότητα, την ανιδιοτέλεια. Λεπτολόγος και πολύ μεθοδική σε ότι αναλαμβάνει, επίμονη, τελειομανής και απαιτητική από τον εαυτό της. Ο Σύνδεσμος Γραμμάτων Τεχνών Θεσσαλίας χαιρετίζει και τιμά σήμερα ένα μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου, ένα μέλος εξαιρετικών επιτευγμάτων, μια δημιουργική, στοχαστική, ρομαντική, ευαίσθητη συνεργάτιδα αλλά και μια αγαπημένη φίλη, σύζυγο, μητέρα και γιαγιά».

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αθανάσιος Καρατάλιας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του κόσμου, σε μια «συνάντηση» με τον Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή, 65 χρόνια μετά το θάνατό του, συνεχάρει όλους όσους συνέβαλαν στη συγκεκριμένη εκδήλωση και ιδιαίτερα τον πολιτικό μηχανικό Μιχάλη Πάλιο, ο οποίος με την παράθεση απόψεων ομόχρονων του Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή φώτισε την πολύπλευρη προσωπικότητά του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass