Ξεκινάνε τα Παιδικά Τμήματα Swing Kids στον Χορίαμβο

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2015 13:33

 

Ο πολιτιστικός Σύλλογος Χορίαμβος δημιουργεί τμήμα Lindy Hop για παιδιά. Το νέο αυτό παιδικό τμήμα, Swing Kids, προσφέρει τη δυνατότητα στα παιδιά να έρθουν σε επαφή με το χορό και να τους αποκαλύψει τη μαγεία και τα μυστικά του. Θεατρικό παιχνίδι, αυτοσχεδιασμός, ρυθμός και μουσική Swing (που λόγω δομής είναι πολύ ευχάριστη για τα παιδιά) αποτελούν τα εργαλεία, μέσω των οποίων τα παιδιά θ’ αναπτύξουν τις ικανότητές τους, ψυχοσωματικές και πνευματικές.

Το παιδικό τμήμα, έχει σκοπό να διδάξει την απαραίτητη τεχνική ώστε να τεθούν τα θεμέλια για το μέλλον, καθώς τα παιδιά θα χαίρονται και θα ανακαλύπτουν το χορό σ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Η ένταξή του παιδιού σε μια ομάδα το βοηθά να γίνει κοινωνικό, τονώνει την αυτοπεποίθησή του, καταπολεμά τις όποιες αναστολές, το μαθαίνει να βάζει στόχους και να έχει αυτοέλεγχο. Επίσης, όταν το παιδί μπορεί να εκφράσει με δημιουργικούς τρόπους όσα αισθάνεται, σκέφτεται και παρατηρεί, νιώθει ελεύθερο. Ο χορός παρέχει τη δυνατότητα σωματικής έκφρασης και καλλιεργεί τη φαντασία, όταν συνοδεύεται από μια δημιουργική διάθεση. Με τέτοια διάθεση είναι πάντα κοντά ο δάσκαλος για να βοηθά και να χαίρεται μαζί τους σε ένα ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον. Στο τέλος της χρονιάς οι μαθητές θα παρουσιάσουν το δικό τους musical.

Τα μαθήματα ξεκινούν το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 11.30 και διαρκούν 75 λεπτά.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορεί κανείς να απευθυνθεί στην γραμματεία του Χορίαμβου (Γαληνού 5 & Φαρμακίδου, Λάρισα), καθημερινά 12.00- 14.00 & 18.00- 21.30 και στο τηλ. 2411101963.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass