«Περιπέτειες του Πινόκιο» στο θέατρο Τεχνών

Δημοσίευση: 29 Οκτ 2015 10:05

Με ασφυκτικά γεμάτη την αίθουσα του «Θεάτρου Τεχνών» δόθηκε η πρεμιέρα της «Μικρής Παιδικής Σκηνής» με τις «Περιπέτειες του Πινόκιο» του Παναγιώτη Σουπιάδη.

Οι παραστάσεις δίνονται κάθε Κυριακή στις 12 το μεσημέρι και στις 3 το απόγευμα, με γενική είσοδο για παιδιά και γονείς 5 ευρώ.

Την παράσταση ανεβάζει για πρώτη φορά η «Μικρή παιδική σκηνή» του «Θεάτρου Τεχνών», καθιερώνοντας την παραγωγή θεατρικών παραστάσεων που απευθύνονται αποκλειστικά στα παιδιά μικρών ηλικιών, από 4 μέχρι και 8 ετών.

Πρόκειται για μια θεατρική μεταφορά που έκανε ο Παναγιώτης Σουπιάδης στην πασίγνωστη παραμυθο - ιστορία του Πινόκιο και του Τσεπέτο, καθώς και πολλών άλλων ηρώων, μικρών χαριτωμένων ζώων…και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο λιλιπούτειος θεατής.

Τους 15 και πλέον ρόλους και ήρωες της εκπληκτικής περιπέτειας του Πινόκιο ερμηνεύουν με πολύ μεράκι και ταλέντο οι ηθοποιοί που αποτελούν τον μικρό θίασο του Πινόκιο και είναι: Παναγιώτης Σουπιάδης (επιμέλεια σκηνοθεσίας και μουσικής), Έλενα Γράβαλου, Ειρήνη Σιδηροπούλου, Δημοσθένης Χαρούλης και η Όλγα Οικονόμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass