ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΤΩ ΤΣΑΚΙΡΗ

Στου ονείρου μου την άκρη φιλία έχω & αγάπη

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2016 8:11

 

Κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα το νέο μουσικό παραμύθι της Παιδαγωγού και συγγραφέως Λητούς Τσακίρη Παπαθανασίου που έχει τον τίτλο «Στου ονείρου μου την άκρη φιλία έχω και αγάπη» σε μουσική της Λαρισαίας μουσικού κ. Αντωνέλλας Πουλούλη. Το βιβλίο αυτό είναι το τέταρτο έργο της, με θέματα του, την αξία της φιλίας και το σεβασμό στη διαφορετικότητα. Τα 6 τραγούδια του, τραγουδούν προικισμένα παιδιά του Μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου Λάρισας, οι Φωτεινή Γράμψα, Μυρτώ Κόλλια, Μανώλης Γράμψας και, Γιάννης Ιωάννου. Στο cd του βιβλίου παίζουν οι Λαρισαίοι μουσικοί, Βασίλης Μουράτης, Δημήτρης Γράμψας και Αντωνέλλα Πουλούλη. Όλη τη σειρά έχει εικονογραφήσει η διεθνούς καριέρας Νίκη Λεωνίδου.

Η μουσική αυτή ιστορία είναι ένας ύμνος στη Φιλία, μας δείχνει πως ο σεβασμός στη διαφορετικότητα είναι στάση ζωής που προάγει τον πολιτισμό μας, την δημιουργικότητα και τις αξίες μας. Η δουλειά αυτή όπως και όλες οι άλλες της συγγραφέως απευθύνεται και σε παιδιά πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης άλλα και σε ενήλικο κοινό, μέσω των βιωματικών εργαστηρίων δραματοποίησης ενηλίκων που υλοποιεί η κα Τσακίρη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass