ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΙΚΟΥ ΠΑΡΘΕΝΗ – ΖΑΦΕΙΡΗ ΚΟΥΚΟΥΣΕΛΗ

Συναυλία στην Άνω Κερασιά

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2016 14:46

Μια όμορφη παράδοση δεκαέξι χρόνων συνεχίζεται στο μαγικό χώρο της ‘Ανω Κερασιάς στη θέση «Τσαϊρη», από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κερασιάς υπό την αιγίδα του Δήμου Ρήγα Φεραίου, με αφορμή την Πανσέληνο του Αυγούστου.

Παρούσα κάθε χρόνο η καλλιτεχνική ομάδα Νίκου Παρθένη και Ζαφείρη Κουκουσέλη που θα παρουσιάσει αγαπημένα ελληνικά τραγούδια διαφόρων εποχών, ειδών και δημιουργών. Μαζί τους η Γιώτα Τσιρώνη, ο Δημήτρης Μπεφάνης και ο Γιάννης Κουκουσέλης.. Συμμετέχει η Μαριάννα Λούμα.

Η πολύχρονη παρουσία της Καλλιτεχνικής Ομάδας με εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδος, με βάση πάντα το Βόλο και τη Μαγνησία, έχει δημιουργήσει ένα προσωπικό ξεχωριστό ύφος που συγκινεί τους ακροατές - θεατές. Στον φιλόξενο και δροσερό χώρο στην Άνω Κερασιά θα ακουστούν παλιότερα και νεότερα τραγούδια λαϊκά, έντεχνα, μπαλάντες, ρεμπέτικα, κ.α. Ακόμη, θα παιχτούν και δικά τους τραγούδια από παλιότερες δισκογραφικές δουλειές και νεότερα που πρόκειται να δισκογραφηθούν.

Θα ακουστούν τραγούδια για το φεγγάρι και επιλεγμένα τραγούδια από τους μεγάλους δημιουργούς Βασίλη Τσιτσάνη, Μάνο Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Διονύση Σαββόπουλο, Δήμο Μούτση, Μίμη Πλέσσα, Θάνου Μικρούτσικου, Απόστολου Καλδάρα, Νότη Μαυρουδή κ.α.

Η εκδήλωση πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 8.30 μ.μ και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass