ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Β. ΑΥΓΕΡΗ – Β. ΤΣΙΑΚΟΥ

Στο επίκεντρο η μεταστέγαση του ΕΚΑΒ Καρδίτσας

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2018 15:31

Συνάντηση πραγματοποίησε η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Βασιλική Αυγέρη με τον αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκο.

Σε ευχάριστο κλίμα συνεργασίας και αφού πρώτα ενημερώθηκε ο κ. Τσιάκος από την κ. Αυγέρη ότι «το ΕΚΑΒ προσφέρει μεγάλο και σημαντικό κοινωνικό - ιατρικό έργο», συζητήθηκε κυρίως το θέμα που αφορά στη μεταστέγαση του ΕΚΑΒ Καρδίτσας στο νέο διοικητήριο.
Από την πλευρά του ο κ. Τσιάκος ανταποκρίθηκε θετικά στο ζήτημα μεταστέγασης που έθεσε η κ. Αυγέρη αφού όπως ανέφερε, «είναι σημαντικό το έργο προσφοράς του ΕΚΑΒ στους πολίτες του Νομού Καρδίτσας και όχι μόνο και πρέπει όλοι να το στηρίζουν». Ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Τσιάκος ήταν θετικός στο αίτημα και ανέφερε πως θα βρεθεί σύντομα ο κατάλληλος χώρος. Τη διευθύντρια συνόδευαν οι υπεύθυνοι του Τομέα ΕΚΑΒ Καρδίτσας Χρήστος Λέτσιος, Κωνσταντίνος Σδράλιας και Ηλίας Λαμπράκης. Επόμενος σταθμός της διευθύντριας του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, ήταν η βάση του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Μουζακίου, όπου συναντήθηκε με εργαζόμενους και αντάλλαξε μαζί τους ευχές και συζήτησαν τα θέματα που τους απασχολούν.
Τη διευθύντρια συνόδευαν οι υπεύθυνοι του Τομέα ΕΚΑΒ Καρδίτσας Χρήστος Λέτσιος, Κωνσταντίνος Σδράλιας και Ηλίας Λαμπράκης. «Η αμοιβαία στενή συνεργασία διεύθυνσης και εργαζομένων είναι η εγγύηση για ένα άριστο αποτέλεσμα με παραλήπτη τον πολίτη», τόνισε η κ. Αυγέρη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass