ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Συνελήφθη φαρμακοποιός για διάθεση ναρκωτικών

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2018 16:13

Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βόλου και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, συνελήφθησαν δύο Βολιώτες ηλικίας 30 και 47 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος πέντε ακόμη Βολιωτών, ηλικίας από 26 έως 46 ετών, για το ίδιο αδίκημα.

Ειδικότερα, όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. «αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. διενήργησαν έλεγχο στον 30χρονο, ο οποίος κατελήφθη να κατέχει πέντε πλαστές ιατρικές συνταγές. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, την 28-02-2018 ο 30χρονος χρησιμοποιώντας δύο όμοιες πλαστές ιατρικές συνταγές προμηθεύτηκε από το φαρμακείο του 47χρονου συνολικά 360 ναρκωτικά δισκία.
Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, εξακριβώθηκε ότι ο 47χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 22-01-2018 έως 28-02-2018 εκτέλεσε συνολικά 13 όμοιες πλαστές ιατρικές συνταγές, χορηγώντας σε άλλους πέντε ημεδαπούς συνολικά 2.220 ναρκωτικά δισκία.
Οι δεκαοκτώ πλαστές ιατρικές συνταγές που βρέθηκαν στην κατοχή των δύο συλληφθέντων κατασχέθηκαν» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ..  Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass