ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΤΟ ΠΗΛΙΟ

Από 60% έως 75% οι πληρότητες

• Αγιορείτικο τελετουργικό στη Σκιάθο

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2018 16:05

ΒΟΛΟΣ

Για άλλη μια χρονιά ο Βόλος και το Πήλιο, λόγω της ομορφιάς τους και του συνδυασμού θάλασσας με βουνό θα προσελκύσει πολλούς τουρίστες το Πάσχα.

Οι πληρότητες στα ξενοδοχεία της Μαγνησίας κυμαίνονται από 60% έως 75%, με την τάση να δείχνει ότι θα αυξηθούν από τους τουρίστες της τελευταίας στιγμής. Στο 75% βρίσκονται οι πληρότητες στα ξενοδοχεία του Βόλου, της Πορταριάς και της Μακρινίτσας, ενώ στο υπόλοιπο Πήλιο, Ανατολικό και Κεντρικό, οι πληρότητες ξεπερνούν το 60%. Σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Ζαφείρη, πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας, δεδομένου ότι το Πάσχα φέτος πέφτει πολύ νωρίς αναμένεται οι πληρότητες να αυξηθούν τις επόμενες ημέρες. «Σίγουρα έχει επηρεάσει το γεγονός ότι το φετινό Πάσχα είναι αρκετά νωρίς και υπάρχει ένας δισταγμός από αυτούς που θέλουν να εκδράμουν για τον καιρό. Όμως πιστεύουμε ότι από σήμερα κιόλας οι κρατήσεις θα αυξηθούν, αφού οι προβλέψεις κάνουν λόγο για καλό καιρό» σημείωσε ο κ. Γιώργος Ζαφείρης. Όσον αφορά στις τιμές αυτές παραμένουν στα περσινά επίπεδα και κυμαίνονται από 60 έως 120 ευρώ τη βραδιά.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων τόνισε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα από την πρόσφατη κακοκαιρία και ό,τι προβλήματα υπήρχαν έχουν επιδιορθωθεί και η προσβασιμότητα στο Πήλιο είναι πλήρης και η κίνηση γίνεται χωρίς προβλήματα.
ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΤΗ ΚΙΑΘΟ
Σύμφωνα με το money-tourism.gr, εκτός από δημοφιλής τουριστικός προορισμός, η Σκιάθος αποτελεί ένα από τα λιγοστά και εκλεκτά μέρη στην Ελλάδα όπου σε όλη την ακολουθία της Μεγάλης Εβδομάδας και της Ανάστασης τηρείται το Αγιορείτικο τελετουργικό. Να υπενθυμίσουμε ότι Σκιάθος σημαίνει «σκιά του Άθους», δηλαδή του Αγίου Όρους.
Όσοι την επισκεφτούν για να γιορτάσουν το Πάσχα θα βιώσουν κάτι το ξεχωριστό, μακριά από κοσμικότητες και πυροτεχνήματα, με ολονύκτιες ακολουθίες πιστές στα ωράρια του Αγίου Όρους και με την επιτάφιο ακολουθία να τελείται τα ξημερώματα του Σαββάτου.
e-thessalia.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass