Διακομίσθηκε με εγκαύματα από τα Τρίκαλα στη Λάρισα - Με εισαγγελική παρέμβαση συνελήφθη η μητέρα

Κατέληξε κοριτσάκι 17 μηνών

Δημοσίευση: 16 Αυγ 2018 15:14

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κατέληξε χθες βράδυ, παρά τις προσπάθειες των παιδοχειρουργών, ένα αβάπτιστο κοριτσάκι από τα Τρίκαλα, ηλικίας μόλις 17 μηνών.


Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», το μικρό κοριτσάκι με εγκαύματα α’ και β’ βαθμού στο σώμα της διακομίσθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το νοσοκομείο Τρικάλων στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, λίγο μετά τις 10 χθες το βράδυ το κοριτσάκι έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, από καρδιακή ανακοπή.
Την υπόθεση θα κληθεί να διερευνήσει η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων όπου ζει η οικογένεια του κοριτσιού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τα εγκαύματα στο σώμα του μωρού προκλήθηκαν όταν ο 16χρονος αδελφός της, καθ’ υπόδειξη της μητέρας, θέλησε να κάνει μπάνιο στη μικρή του αδελφή αλλά κατά την εμβάπτιση του σώματος σε καυτό νερό προκλήθηκαν τα εγκαύματα.
Ο θάνατος του μωρού προκάλεσε την παρέμβαση του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, με αποτέλεσμα αστυνομικοί του Τμήματος Λάρισας να προχωρήσουν χθες βράδυ στη σύλληψη της μητέρας για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», από την Εισαγγελία διατάχθηκε επίσης και η σύλληψη του πατέρα όπως και του 16χρονου αγοριού, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκαν τα εγκαύματα στο αβάπτιστο κοριτσάκι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass