Φυσικό αέριο σε οκτώ δημοτικά κτίρια των Σοφάδων

Υπογράφηκαν τα συμβόλαια ένταξης με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2019 21:54

Υπογράφηκαν τα συμβόλαια ένταξης με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ Υπογράφηκαν τα συμβόλαια για την ένταξη των 8 Δημοτικών Κτιρίων του Δήμου Σοφάδων Καρδίτσας, σε συνάντηση που πραγματοποίησε ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Λ. Μπακούρας και η Διευθύντρια

Ανάπτυξης Δικτύου και Νέων Συνδέσεων Θεσσαλίας, κα Ε. Καλογήρου με τον Δήμαρχο Σοφάδων, κ. Α. Σκάρλο. Κατά το έτος 2020 με την επέκταση του δικτύου, αναμένεται να ολοκληρωθεί η σύνδεση των τριών δημοτικών κτιρίων που απομένουν. Οι εργασίες κατασκευής του Σταθμού αποσυμπίεσης φυσικού αερίου βρίσκονται σε εξέλιξη και η τροφοδότηση του δικτύου διανομής θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Οκτώβρη. Με την υπογραφή των συμβολαίων ο Δήμος επωφελείται άμεσα από τα μηδενικά Τέλη Σύνδεσης που ισχύουν για ολόκληρο το έτος. Επίσης, έντονο είναι το ενδιαφέρον των πολιτών, καθώς έως σήμερα έχουν κατατεθεί 450 αιτήσεις τόσο για οικιακή όσο και για εμπορική χρήση. Μέχρι τα τέλη του 2019, σημαντικό μέρος του πληθυσμού της περιοχής θα τροφοδοτείται με φυσικό αέριο, απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από τη χρήση του φυσικού αερίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επένδυση 5ετούς ορίζοντα της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στον Δήμο Σοφάδων, θα ανέλθει σε 1,9 εκατ. € με σκοπό την εξυπηρέτηση όλο και περισσότερων καταναλωτών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass