Ασφαλτόστρωση στο ΕΠΑΛ Βελεστίνου

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2019 20:17

Ολοκληρώθηκε το έργο ασφαλτόστρωσης στην περιοχή του ΕΠΑΛ Βελεστίνου. Πρόκειται για ένα έργο συνολικής δαπάνης 74.280,00 ευρώ, το οποίο σχεδίασε και υλοποίησε η δημοτική αρχή Ρήγα Φεραίου και δόθηκε προς χρήση.


Συγκεκριμένα υλοποιήθηκαν εργασίες αποκατάστασης - κατασκευής οδών, με επιμέρους μήκους 125μ. + 135μ. και 60μ. με αντίστοιχα πλάτη 12,00μ. και 7,00 μ. εντός οικισμού και έχουν πρόσωπο μπροστά από το Σχολικό Συγκρότημα ΕΠΑΛ στο Βελεστίνο Δήμου Ρήγα Φεραίου.
Οι οδοί - χωματόδρομοι αυτοί είχαν σχετικά μεγάλη κλίση, με αποτέλεσμα να υποσκάπτονται και να καταστρέφονται σε κάθε έντονη βροχόπτωση, ενώ είχαν υποστεί αρκετή βλάβη με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η πρόσβαση των μαθητών.
Πλέον, με το έργο της ασφαλτόστρωσης τα όποια προβλήματα κατολισθήσεων και υποσκαφής αντιμετωπίστηκαν και οι μαθητές θα μπορούν να οδηγηθούν χωρίς πρόβλημα στο Σχολείο.
Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Σταύρος Χατζής, μετά την ολοκλήρωση του έργου δήλωσε σχετικά: «Ολοκληρώσαμε ένα έργο, αυτό της ασφαλτόστρωσης, που θα λύσει το πρόβλημα κίνησης στη μαθητική κοινότητα του ΕΠΑΛ Βελεστίνου ενόψει της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς. Η συγκεκριμένη περιοχή και οι δρόμοι της αντιμετώπιζαν πρόβλημα και η δημοτική αρχή σχεδίασε και υλοποίησε το έργο, ώστε οι συνδημότες μας και κυρίως η μαθητιούσα νεολαία να κινούνται στο εξής χωρίς πρόβλημα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass