Ενημέρωση προσφύγων για τον αντιγριπικό εμβολιασμό

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2019 20:42

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΕΔ Θεσσαλίας ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τον εμβολιασμό και με ειδική αναφορά στο αντιγριπικό εμβόλιο, στον προσφυγικό πληθυσμό που διαμένει στη πόλη της Καρδίτσας. Η ενημέρωση έγινε σε δυο ομάδες και με τη βοήθεια διερμηνέων καθώς στην πόλη της Καρδίτσας διαμένουν Αραβόφωνοι αλλά και Γαλλόφωνοι πρόσφυγες.


Στην εκδήλωση παρέστη ο αντιδήμαρχος Καρδίτσας και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Αριστοτέλης Σπάνιας, η αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων και Αλληλεγγύης και πρόεδρος του συλλόγου πολυτέκνων κ. Σούφλα Ουρανία, η Συντονίστρια του προγράμματος ΕΣΤΙΑ και στέλεχος της ΑΝ.ΚΑ ΑΕ κ. Σέγγη Χρυσαυγή, η παιδίατρος κ. Φερεντίνου Ειρήνη και η κ. Αγγέλου Ιωάννα-Υπεύθυνη του Κοινωνικού Φαρμακείου. Την εκδήλωση παρακολούθησαν προσωπικό του Κοινωνικού Φαρμακείου καθώς επίσης και επισκέπτριες υγείας του Νοσοκομείου Καρδίτσας. Στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης για το αντιγριπικό εμβόλιο, οι πρόσφυγες ενημερώθηκαν για το πώς μπορούν να προστατευτούν από τον ιό της γρίπης εν όψει της χειμερινής περιόδου. Όπως τονίστηκε, η λέξη-κλειδί για την ιατρική αλλά και για όλους μας είναι η «πρόληψη», για την οποία έχουν γίνει ίσως οι σημαντικότερες επιστημονικές έρευνες.

KAΡΔΙΤΣΑ
(Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass