Σώος βγήκε οδηγός από αγροτικό που ανετράπη

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2020 15:03

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Αγιο είχε ένας οδηγός αγροτικού αυτοκινήτου που ανετράπη γύρω στις 8 το βράδυ της Κυριακής,

στη συνοικία Καμινάδων της Καρδίτσας. Το όχημα κινούνταν σε δρόμο στο τέρμα της οδού Αντιμάχου, κοντά στο θερινό κινηματογράφο της πόλης, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο οδηγός έχασε τον έλεγχό του. Το αποτέλεσμα ήταν το αγροτικό αυτοκίνητο που ήταν φορτωμένο με κλαδιά να χτυπήσει σε κομμένο κορμό δένδρου παραπλεύρως της οδού και να ανατραπεί.
Περίοικοι έσπευσαν να βοηθήσουν τον οδηγό ο οποίος ωστόσο βγήκε από το όχημα ευτυχώς χωρίς να έχει τραυματιστεί, ενώ έσπευσε στον τόπο του ατυχήματος και όχημα της Τροχαίας Καρδίτσας. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε γερανοφόρο φορτηγό για τη μεταφορά του αγροτικού οχήματος.

 

Σοβαρός τραυματισμός 20χρονης Καρδιτσιώτισσας σε τροχαίο

ΚΑΡΔΙΤΣΑΣοβαρά τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που έγινε γύρω στις 8:20 το βράδυ της Κυριακής στην οδό Σαρανταπόρου της Καρδίτσας μια 20χρονη. Συγκεκριμένα, στο «δέλτα» με την οδό Ταυρωπού, απέναντι από τον Υδατόπυργο, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαιναν δυο κοπέλες με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της συνοδηγού. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τις μετέφερε στο Νοσοκομείο της πόλης.  Εκεί οι γιατροί αφού τις εξέτασαν, αποφάσισαντη διακομιδή της συνοδηγού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και νοσηλεύεται. Η οδηγός του μοτοποδηλάτου επίσης 20 ετών, είναι ελαφρά τραυματισμένη και παρέμεινε για νοσηλεία στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα της Καρδίτσας.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass