Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Καρδίτσα

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2015 21:39

 

Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της ΝΟΔΕ Καρδίτσας, παρουσιάστηκαν από την πρόεδρο κα Σοφία Τόλια, οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Καρδίτσας.

Πρόκειται για τον μέχρι πρότινος βουλευτή και πρώην υφυπουργό Εξωτερικών κ. Κώστα Τσιάρα, την πρώην Βουλευτή κα Ασημίνα Σκόνδρα, τον πρώην βουλευτή και υφυπουργό Παιδείας κ. Σπύρο Ταλιαδούρο, τον πρώην βουλευτή κ. Γιώργο Αναγνωστόπουλο, τον αντιπεριφερειάρχη απασχόλησης και εμπορίου κ. Ορέστη Ψαχούλα και τον ιατρό καρδιολόγο κ. Σωτήρη Κουλοκτσή.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, δεν υπάρχει καμία αλλαγή προσώπων στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, καθώς όπως τονίστηκε και στην συνέντευξη, ο νέος αρχηγός κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, έλαβε αυτήν την απόφαση διότι πέρασαν μόλις επτά μήνες από τις βουλευτικές εκλογές του Ιανουαρίου 2015 και θα ήταν αδικία η αντικατάσταση οποιουδήποτε υποψήφιου, χωρίς να συντρέχει σοβαρός λόγος.

Στις δηλώσεις τους άπαντες οι υποψήφιοι βουλευτές κάλεσαν τους Καρδιτσιώτες να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία ως τη μόνη δύναμη που στο παρελθόν μίλησε για την πραγματικότητα στο λαό και αγωνίστηκε σκληρά για να αποφευχθεί το ναυάγιό της!

Επιπλέον υπογράμμισαν ότι μόνο η ΝΔ μπορεί να εγγυηθεί το Ευρωπαϊκό μέλλον της Ελλάδας και την ασφαλή πορεία της προς την ανάπτυξη.

Σε ότι αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ και στον παραιτηθέντα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, όπως ειπώθηκε, «έδωσαν ψεύτικες υποσχέσεις στους Έλληνες και κατάφεραν με την ανικανότητά τους, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, να θέσουν τη χώρα στον μεγάλο κίνδυνο της άτακτης χρεοκοπίας και της οδυνηρής εξόδου από την Ευρωζώνη»!

Την παρουσίαση χαιρέτησε και ο τομεάρχης Καρδίτσας της ΝΔ κ. Φωτόπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass