ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Κ. ΜΠΑΡΓΙΩΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΚΟΥ

Στήριξη του Συλλόγου Συνδρόμου Down

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2016 1:40


Την εύρεση λύσης για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος Συνδρόμου Down ώστε να εξασφαλιστεί η συνέχιση της λειτουργίας του, ζητούν οι βουλευτές του «Ποταμιού» Κατερίνα Μάρκου (Β’ Θεσσαλονίκης) και Κώστας Μπαργιώτας (Λάρισας) με ερώτησή τους προς τους αρμόδιους υπουργούς Υγείας, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού - Αθλητισμού.
Όπως επισημαίνουν: «Ο Σύλλογος Συνδρόμου Down παρέχει υποστηρικτικές δράσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα, που στοχεύουν στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και στην κοινωνικοποίηση των ατόμων με σύνδρομο Down, σε 80 – 100 παιδιά στη Θεσσαλονίκη και σε περίπου 400 οικογένειες σε όλη την Ελλάδα. Μεταξύ αυτών και ένα από τα πρώτα και ελάχιστα προγράμματα απασχόλησης ατόμων με σύνδρομο Down, το εργαστήριο μπομπονιέρας.
Το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας στη χώρα μας βασίζεται στη δράση συλλόγων, όπως ο Σύλλογος Συνδρόμου Down, και άλλων ιδρυμάτων πρόνοιας και κοινωνικής φροντίδας που καλύπτουν τα κενά της Πολιτείας, παράγοντας σημαντικό έργο».
Οι δύο βουλευτές, ρωτούν τους υπουργούς «ποιες λύσεις εξετάζουν για την τακτοποίηση οφειλής προς τον Σύλλογο περίπου 13.900 ευρώ από πρόγραμμα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού της περιόδου 2013 - 2014, τα οποία, σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση, λόγω αλλαγής οικονομικής χρήσης και κλεισίματος του κωδικού, δεν μπορούν να εκταμιευτούν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass