Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΠΕΔΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Συνάντηση για την ανακατανομή προσωπικού

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2016 8:14

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε χθες στο ΠΕΔΥ Λάρισας, με την παρουσία της υποδιοικήτριας της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Αγγέλας Βαγενά, του διευθυντή του ΠΕΔΥ, γιατρού Βαγγέλη Γραντζή και του υπόλοιπου προσωπικού της μονάδας.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, «το θέμα της συνάντησης αφορούσε στην εν γένει καλή λειτουργία του ΠΕΔΥ αλλά και την ανακατανομή του προσωπικού, που τόσο έντονα συζητείται στην τοπική κοινωνία αυτό τον καιρό.

Σ’ αυτό το σημείο πρέπει να επισημάνουμε ότι για πρώτη φορά ένα τόσο σημαντικό ζήτημα τέθηκε υπό συζήτηση με τους ίδιους τους εργαζόμενους!

Επρόκειτο για μια ιδιαίτερα σημαντική επίσκεψη εργασίας δεδομένου ότι ο διάλογος εξελίχτηκε σε εξαιρετικά εποικοδομητικό επίπεδο, με αποτέλεσμα η ηγεσία της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, αντιλαμβανόμενη τον όγκο και την ιδιαιτερότητα των συγκεκριμένων προβλημάτων που ενσκήπτουν, θα κινηθεί στην κατεύθυνση εξεύρεσης των καλύτερων δυνατών λύσεων και πάντα προς την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους πολίτες, συνεκτιμώντας τον συνολικό αριθμό θεμάτων που καλείται ν’ αντιμετωπίσει».

Σχετικά Άρθρα