ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 7, 8 ΚΑΙ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Στη Λάρισα για 19η χρονιά το Καρδιολογικό Συνέδριο Κεντρικής Ελλάδας

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2016 10:57

Πραγματοποιείται το τριήμερο 7, 8 και 9 Οκτωβρίου, για 19η συνεχόμενη χρονιά στη Λάρισα και στο ξενοδοχείο Larissa Imperial, το Καρδιολογικό Συνέδριο Κεντρικής Ελλάδας.

Το συνέδριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, την Καρδιολογική Εταιρεία Κύπρου, την Εταιρεία Μελέτης και Έρευνας της Καρδιακής Ανεπάρκειας και του Ελληνικού Κολλεγίου Καρδιολογίας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου, καθηγητή Καρδιολογίας, Φίλιππου Τρυποσκιάδη, «το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου επικεντρώνεται σε θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο καρδιολόγο και όχι μόνο και περιλαμβάνει διαλέξεις εξεχόντων ξένων και Ελλήνων ερευνητών, στρογγυλά τραπέζια και επιστημονικές αντιπαραθέσεις σε αμφισβητούμενα θέματα.

Σκοπός είναι να αναλυθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ενότητες που ενδιαφέρουν τον Έλληνα γιατρό, να τον φέρουν κοντά στις σύγχρονες εξελίξεις και να τον βοηθήσουν στην καθημερινή κλινική πράξη.

Όπως κάθε χρόνο, η τελευταία μέρα του συνεδρίου περιλαμβάνει ειδικό καρδιαγγειακό σεμινάριο, με θέμα φέτος τις «Παθήσεις του περικαρδίου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass