Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Καταγγέλλουν την υποδιοικήτρια για ανάρμοστη συμπεριφορά…

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2016 9:12

Για ανάρμοστη συμπεριφορά καταγγέλλει την υποδιοικήτρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Ανθή Χαλιβέρα, ο Σύλλογος Ιατρών του ΕΣΥ, με αφορμή επίσκεψή τουστη διάρκεια της οποίας έθεσε το αίτημα καταβολής των δεδουλευμένων τους.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γιατρών ΕΣΥ του Π.Γ.Ν.Λ., καταγγέλλει την αχαρακτήριστη και ανάρμοστη συμπεριφορά της υποδιοικήτριας εις βάρος μελών του, που παραπέμπει σε άλλες εποχές.

Συγκεκριμένα, σήμερα 30/09/2016 τετραμελής αντιπροσωπεία του Δ.Σ., επισκέφτηκε τον διοικητή και την υποδιοικήτρια του Νοσοκομείου, προκειμένου να ενημερωθεί για την πρόθεση και το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής δεδουλευμένων από τον Σεπτέμβριο του 2015 και για άλλα τρέχοντα θέματα. Με έκπληξη και αγανάκτηση, αντί εξηγήσεων, παρουσία του διοικητή, ακούσαμε την κ. υποδιοικήτρια να μας απαντά, επί λέξει, με τα ακόλουθα: «Φτάνει πια με τους συνδικαλιστές, οι άλλοι γιατί δεν διεκδικούν», «αν συνεχίσετε να διεκδικείτε όλα αυτά», δηλαδή τα δεδουλευμένα μας, «και απειλείτε με κινητοποιήσεις, εξωθείτε το Νοσοκομείο σε ιδιωτικοποίηση, όπως ο ΟΤΕ και η ΔΕΗ», «καλά θα κάνουν να σας κόψουν τις μονιμοποιήσεις». Για την ταμπακιέρα, δηλαδή τα δεδουλευμένα μας, δεν λάβαμε καμία απάντηση, τουλάχιστον από την ίδια.

Τα μέλη του Δ.Σ. και οι άλλοι υγειονομικοί δεν τρομοκρατούνται, δεν οπισθοχωρούν, δεν συμβιβάζονται. Θα δώσουν την απάντησή τους αγωνιστικά, ξεκάθαρα και μαζικά. Σε τέτοιες συμπεριφορές θα σταθούμε απέναντι. Η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας οφείλει άμεσα και έμπρακτα να πάρει θέση, τόσο για την κ. υποδιοικήτρια, όσο και για τα ζητήματα που έθεσε, για την αντιμετώπιση της συνδικαλιστικής δράσης, για τις πολιτικές ιδιωτικοποίησης του κοινωνικού κράτους και της κατάργησης των μονιμοποιήσεων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass