ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Παρουσιάστηκαν οι εξελίξεις στην αρθροπλαστική του ισχίου

Δημοσίευση: 26 Νοε 2016 15:45

Επιστημονική εκδήλωση με θέμα τις νεότερες εξελίξεις στην αρθροπλαστική του ισχίου πραγματοποιήθηκε χθες από την Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το εργαστήριο Ανατομίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο μεγάλο αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» της Ιατρικής Σχολής, στη Βιόπολη Λάρισας.

Επρόκειτο για μια πολύ χρήσιμη εκδήλωση για τους γιατρούς της Γενικής Ιατρικής, Ορθοπαιδικής, Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, φυσιοθεραπευτές, νοσηλευτές, αλλά και για όλους τους επαγγελματίες της υγείας που ασχολούνται με τη φροντίδα ασθενών με παθήσεις του μυοσκελετικου συστήματος.

Παράλληλα, σήμερα Σάββατο θα διεξαχθεί στο εργαστήριο Ανατομίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας επίδειξη και πρακτική άσκηση σε πτωματικά παρασκευάσματα της χειρουργικής τεχνικής SuperPath για την ολική αρθροπλαστική του ισχίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές τις μέρες θα παρευρίσκονται στη Λάρισα οι γιατροί -Travelling fellows της European Hip Society, Mr S. Konan από την Αγγλία και Mrs O. Pidgaiska από την Ουκρανία, με σκοπό την παρακολούθηση χειρουργικών επεμβάσεων, τη συμμετοχή στην εκδήλωση και την επίδειξη και πρακτική άσκηση της τεχνικής SuperPath για την ολική αρθροπλαστική του ισχίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass