Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Β. ΑΥΓΕΡΗ:

Βάσεις ΕΚΑΒ σε όλη τη Θεσσαλία

*Επίσκεψη χθες στη βάση ΕΚΑΒ Τυρνάβου

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2017 22:10

Τη Βάση ΕΚΑΒ ασθενοφόρων Τυρνάβου που φιλοξενείται στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Βασιλική Αυγέρη συνοδευόμενη από τον δήμαρχο κ. Παναγιώτη Σαρχώση και τον αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Τσιόπα.

Αρχικά έγινε συνάντηση με τη διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου κ. Αναστασία Νικιτίδου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες σε άριστο κλίμα υπήρξε συζήτηση για όλα τα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία της Βάσης ΕΚΑΒ Τυρνάβου. Επίσης διαπιστώθηκε ότι υπάρχει άριστο κλίμα συνεργασίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης με το Κ.Υ.Τυρνάβου με κοινό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων του Δήμου Τυρνάβου και της ευρύτερης περιοχής.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η περαιτέρω ενίσχυση του στελεχιακού δυναμικού της Βάσης Τυρνάβου ώστε η διακομιδή ασθενών να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του 24ώρου.

Ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης ευχαρίστησε θερμά την κ. Αυγέρη για άμεσο και ουσιαστικό ενδιαφέρον της και στην προοπτική της γρήγορης και άμεσης συνεργασίας με τους εργαζόμενους όλων των ειδικοτήτων του ΕΚΑΒ καθώς και όλων των εμπλεκομένων προκειμένου να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια και αξιοπιστία στη διακομιδή των κατοίκων του Δήμου Τυρνάβου.

Μιλώντας στην «Ε» η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Β. Αυγέρη δήλωσε ότι η διεύθυνση προγραμματίζει, οργανώνει και υλοποιεί με βάση τις ανάγκες των πολιτών. Χαιρετίζει το ενδιαφέρον του συλλόγου εργαζομένων για την υπηρεσία στο ΕΚΑΒ, αλλά, όπως επισήμανε, ο συνδικαλισμός δεν θα πρέπει να είναι αποκομμένος από τα προβλήματα της κοινωνίας. Επίσης τόνισε ότι μέλημά της είναι ότι να οργανώνει και να υλοποιεί Βάσεις σε όλη τη Θεσσαλία για τις ανάγκες του συνόλου των πολιτών.

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass