Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Σύγχρονο Αγροτικό Ιατρείο στο Μεγάλο Ελευθεροχώρι

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2018 22:06

Νέα δεδομένα στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας για τους κατοίκους του Μεγάλου Ελευθεροχωρίου Ελασσόνας, αφού ο χώρος που χρησιμοποιείται για Αγροτικό Ιατρείο, μετά από συντονισμένες ενέργειες και τη φροντίδα του Δήμου Ελασσόνας και με τις απαραίτητες συνεννοήσεις με το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου (…εκεί υπάγεται) θα λειτουργήσει τις επόμενες ημέρες κανονικά, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.


Όπως έγινε γνωστό, υπάρχει πια σύνδεση ίντερνετ, που σημαίνει πως η ηλεκτρονική συνταγογράφηση θα γίνεται κανονικά και χωρίς προβλήματα. Ακόμη, ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του χώρου, με την προμήθεια όλων των απαραίτητων προκειμένου να λειτουργήσει κανονικά το Αγροτικό Ιατρείο. Ο χώρος θα έχει θέρμανση και κλιματισμό, ψυγείο, εξεταστικό κρεβάτι, παραβάν και θα υπάρχει ειδικός αποθηκευτικός χώρος για τα φάρμακα και το φαρμακευτικό υλικό.
Η «Ε» συνάντησε στο γραφείο του τον αντιδήμαρχο Ελασσόνας και θεματικό αντιδήμαρχο Ποταμιάς, Γιάννη Σαπουνά, που δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για ό,τι έχει να κάνει με τη λειτουργία του Αγροτικού Ιατρείου στο Μεγάλο Ελευθεροχώρι.
«Δρομολογήθηκε και ολοκληρώθηκε ο απαραίτητος εξοπλισμός στον χώρο. Ξεκινά επιτέλους η ηλεκτρονική συνταγογράφηση και παύει η μετακίνηση των κατοίκων και βέβαια η όποια ταλαιπωρία τους. Θα υπάρχει μόνιμος αγροτικός γιατρός στο Μεγάλο Ελευθεροχώρι, πάντα σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις που θα έχει στο Βλαχογιάννι και στο Μεσοχώρι. Ευελπιστώ πως σε λίγες ημέρες, από τις 15 Μαΐου, το Ιατρείο θα λειτουργεί κανονικά», επισήμανε χαρακτηριστικά στην «Ε» ο κ. Σαπουνάς. ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη

Gallery άρθρου

Σχετικά Άρθρα