Συνάντηση για τους καρκίνους στη Λάρισα

ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 15 ΚΑΙ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2018 15:56

H 7η ετήσια συνάντηση για τους καρκίνους του πεπτικού συστήματος οργανώνεται μεθαύριο Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Ιουνίου στη Λάρισα από την Ελληνική Εταιρεία Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας σε συνεργασία με το Τμήμα Παθολογικής Ογκολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Η συνάντηση, όπως αναφέρουν στην πρόσκληση οι πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Αθανάσιος Αθανασιάδης παθολόγος - ογκολόγος και κ. Γεώργιος Πισσάκας ακτινοθεραπευτής ο Ογκολόγος χαρακτηρίζεται από την παρουσία της Ελληνικής Εταιρείας Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ως συνδιοργανωτή φορέα. Αυτή η συνεργασία ενισχύει το κύρος και τη διεισδυτικότητα της καθιερωμένης πλέον ετήσιας θεματικής επιστημονικής συνάντησης του Ιούνη και μάλιστα σε μία χρονική στιγμή που η ποιοτική επανάσταση που συντελείται στην ακτινοθεραπεία στη χώρα μας δίνει καινούργια δυναμική στη θεραπευτική φαρέτρα. Στο πλαίσιο μάλιστα της συνάντησης αυτής θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν το νέο ακτινοθεραπευτικό χάρτη πάνω στον οποίο θα αναπτυχθεί η ακτινοθεραπεία των επόμενων χρόνων στην Ελλάδα.

Η προσέγγιση των καρκίνων του πεπτικού υπό την οπτική των εμπλεκόμενων ιατρικών ειδικοτήτων αναδεικνύει ενδιαφέρουσες και επίκαιρες πτυχές των επιστημονικών εξελίξεων και δημιουργεί κρίσιμα ερωτήματα και διλήμματα.

Το διήμερο επιστημονικό πρόγραμμα της συνάντησης θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο "Ιμπέριαλ".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass