Ιατρική ομιλία στο Ναρθάκι

ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2018 16:10

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Φαρσάλων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Ναρθακίου «Άρτεμις» διοργάνωσε εκδήλωση με ομιλία ιατρικού περιεχομένου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα «Πλατάνια» και ομιλητής ήταν ο χειρουργός μαιευτήρας - γυναικολόγος Λιούπης Κων/νος, με θέμα της ομιλίας «Πρόληψη Γυναικολογικού Καρκίνου».

Την εκδήλωση χαιρέτισε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών, Μαρία Μπουτίνα, η οποία καλωσόρισε τον ιατρό Κώστα Λιούπη και την πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ Κυριακή Π. Παναγιωτοπούλου. Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στην Κ. Παναγιωτοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ο ρόλος του ΚΕΠ Υγείας είναι να διασύνδεει τις υπηρεσίες υγείας του δήμου αλλά και όλων των φορέων που ασχολούνται με προγράμματα πρόληψης και προαγωγής υγείας.

Ο πολίτης θα μπορεί να επικοινωνεί με το ΚΕΠ Υγείας ή να επισκέπτεται τον χώρο του ώστε να ενημερώνεται για θέματα προληπτικής υγείας. Στα Φάρσαλα στεγάζεται μέσα στο ΚΕΠ του Δήμου μας. Επίσης είναι υποχρεωμένο να διοργανώνει ενημερωτικές ημερίδες Πρόληψης και Ευαισθητοποίησης των δημοτών, όπως και η σημερινή. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Σύλλογο Γυναικών Ναρθακίου «Άρτεμις», ο οποίος διοργάνωσε αυτή την ωραία εκδήλωση, θέλοντας να ενημερώσει, και να ευαισθητοποιήσει τα μέλη του σε θέματα προληπτικής Ιατρικής».

Αμέσως μετά πήρε τον λόγο ο ιατρός και ξεκίνησε την παρουσίασή του. Οι παρευρισκόμενες παρακολούθησαν με ιδιαίτερη προσοχή την ομιλία και στο τέλος ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος, ενώ ο ιατρός απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass