Δωρεάν πλέον η ψηφιακή μαστογραφία

ΣΤΑ ΡΟΖ ΧΘΕΣ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΤΣΙΓΡΑ

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2018 22:10

«Ο καρκίνος του μαστού δεν είναι το τέλος… είναι η αρχή για μια νέα πραγματικότητα!», φώναξε χθες ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας. Με αυτό το σύνθημα να συνοδεύει τη φωταγώγηση του κτιρίου Κατσίγρα της Ιατρικής Σχολής, ο Σύλλογος προέτρεψε για 7η συνεχόμενη χρονιά τις γυναίκες να προστατέψουν το σώμα τους όσο καλύτερα γίνεται, στο πλαίσιο της εκστρατείας που διοργανώνεται κάθε Οκτώβριο.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας κ. Ιωάννα Καραβάνα ενημερώνει όλες τις γυναίκες, μέσα από την “Ε”, πως η εξέταση της ψηφιακής μαστογραφίας σε όλα τα ιδιωτικά ακτινοδιαγνωστικά κέντρα που είναι συμβεβλημένα με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. γίνεται -πλέον- δωρεάν με μόνη συμμετοχή 5 ευρώ.

Τα παιδιά χθες το βράδυ έβαλαν το δικό τους λιθαράκι χορεύοντας zumba, προσελκύοντας τις μαμάδες να ενημερωθούν για την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και την αποτελεσματική θεραπεία.

Το πρόγραμμα της εκστρατείας θα ολοκληρωθεί μέσα στον τρέχοντα μήνα με διάφορες εκδηλώσεις. Όσοι θέλουν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκεφτούν την επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου: www.sklarissas.gr, την επίσημη σελίδα στο fb: Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισα ή να τηλεφωνούν στον αριθμό: 6944-896181.

 

Ρ. Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass