Στη Λάρισα ο καθηγητής Mihai Ionac

ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2018 15:00

Στη Λάρισα θα βρίσκεται σήμερα και αύριο ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής, διευθυντής Αγγειοχειρουργικής Κλινικής και Επείγουσας Μικροχειρουργικής Αποκατάστασης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Τιμισοάρα της Ρουμανίας κ. Mihai Ionac.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του ο καθηγητής Mihai Ionac, θα παρακολουθήσει για δύο ημέρες το έργο της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ενώ θα έχει συναντήσεις με τον διοικητή του ΠΓΝ Λάρισας και με τον πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας.

Συγκεκριμένα, σήμερα Πέμπτη 25 Οκτωβρίου θα παρακολουθήσει το πρόγραμμα επεμβάσεων της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής στα Χειρουργεία του Π.Γ.Ν. Λάρισας και ακολούθως το μεσημέρι θα δώσει διάλεξη στο Νοσοκομείο. Αύριο Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, θα συμμετάσχει στην πρωινή επίσκεψη στους θαλάμους των ασθενών και θα συζητηθούν τα ερευνητικά πρωτόκολλα που εκπονούνται στην Αγγειοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στις 13:00 θα κάνει μάθημα στους τεταρτοετείς φοιτητές του Τμήματος Ιατρικής που παρακολουθούν το κατ’ επιλογήν μάθημα «Αιμοδυναμική των αγγειακών παθήσεων».

Η επίσκεψη του καθηγητή αντικατοπτρίζει την αναγνώριση του κλινικού και ερευνητικού έργου της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο ΠΓΝ Λάρισας η οποία αποτελεί κέντρο αριστείας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass