Ενημέρωση για τη δωρεά οργάνων

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΓΝΛ

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2018 15:38

Ενημερωτική εκδήλωση για τη δωρεά οργάνων διοργανώνει στο πλαίσιο του εορτασμού της Πανελλήνιας Ημέρας Δωρεάς Οργάνων και Μεταμοσχεύσεων η Τοπική Ομάδα Συντονισμού των Μεταμοσχεύσεων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 στο «Χατζηγιάννειο» Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο στις 6 μ.μ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, το Γραφείο Εκπαίδευσης του Π.Γ.Ν. Λάρισας και το Μουσικό Σχολείο Λάρισας με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, στο θέμα της δωρεάς οργάνων.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο αρχιμανδρίτης π. Σέργιος Παραλίκας, εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, Θεόδωρος Ελευθεριάδης, επίκουρος καθηγητής Νεφρολογίας του Τμήματος Ιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Επαμεινώνδας Ζακυνθινός, πρόεδρος της Τοπικής Συντονιστικής Ομάδας Μεταμοσχεύσεων και διευθυντής της ΚΕΘ Π.Γ.Ν. Λάρισας, καθηγητής Εντατικής Θεραπείας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Σουλτάνα Στραβέλα, νοσηλεύτρια ΤΕ, MSc, Μέλος της Τοπικής Συντονιστικής Ομάδας Μεταμοσχεύσεων του Π.Γ.Ν. Λάρισας, Μαρία Χατζή, νοσηλεύτρια ΠΕ, MSc, PhD, μέλος της Τοπικής Συντονιστικής Ομάδας Μεταμοσχεύσεων του Π.Γ.Ν. Λάρισας για βιωματικές εμπειρίες ασθενών πριν και μετά τη μεταμόσχευση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass