Νέα σελίδα με πρόεδρο τον Νίκο Γκανάκη

ΣΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΙΑΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ

Δημοσίευση: 03 Νοε 2018 15:32

Νέα σελίδα ανοίγει πλέον στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Λάρισας καθώς νέος πρόεδρος είναι ο φαρμακοποιός Νίκος Γκανάκης, που διαδέχεται τον επί 35 χρόνια πρόεδρο Γιάννη Μακρυγιάννη μετά την παραίτησή του για λόγους υγείας.

Η εκλογή του Νίκου Γκανάκη στην προεδρία έγινε προχθές το βράδυ στη διάρκεια συγκρότησης της διοίκησης του συλλόγου μετά τη συμπλήρωσή της στις συμπληρωματικές εκλογές της 14ης Οκτωβρίου στη διάρκεια των οποίων εκλέχθηκε ο Αχιλλέας Τάσιος στην κενή θέση που έμεινε μετά την παραίτηση Μακρυγιάννη.

Σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση για τη συγκρότηση, αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Βασίλης Ρήγας, γενικός γραμματέας ο Αθανάσιος Κουτσούκης, ταμίας ο Νίκος Κοντογιάννης και μέλη οι Βάιος Θεοχαρόπουλος, Δημήτριος Μιχαήλ, Αθανάσιος Μυλωνάς, Νικόλαος Παλάσκας και Αχιλλέας Τάσιος.

«Με τη συγκρότηση έληξε μια εκκρεμότητα αρκετών μηνών με τις λιγότερες δυνατές αναταράξεις γιατί δεν πρέπει να μας διαφεύγει το γεγονός ότι διαδεχόμαστε έναν συνάδελφο που θήτευσε στην προεδρία για 35 ολόκληρα χρόνια» τόνισε με δηλώσεις του αμέσως μετά την εκλογή του ο νέος πρόεδρος του συλλόγου για να συμπληρώσει: «Ως νέα γενιά ταχθήκαμε με ανιδιοτέλεια να αλλάξουμε σελίδα και να προχωρήσουμε τον σύλλογο στην επόμενη ημέρα. Στόχος μας είναι η ενότητα του κλάδου και η συνεχής προσπάθεια και διεκδίκηση λύσεων για τα προβλήματα των φαρμακοποιών, που έχουν συσσωρευτεί όλα αυτά τα χρόνια και αποτελούν τροχοπέδη και στη λειτουργία των φαρμακείων και στην πρωτοβάθμια περίθαλψη των πολιτών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass