Μητρώο αποκλειστικών νοσοκόμων για το 2019

* ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η 5η ΥΠΕ * ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ

Δημοσίευση: 10 Νοε 2018 15:56

Την απόφασή της να προχωρήσει στη δημιουργία Μητρώου Αποκλειστικών Νοσοκόμων, στο οποίο εγγράφονται οι ενδιαφερόμενες και οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στα νοσοκομεία και τις ιδιωτικές κλινικές που εμπίπτουν στα γεωγραφικά όρια της Υγειονομικής Περιφέρειας ανακοίνωσε χθες η διοίκηση της 5ης ΥΠΕ.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων ξεκινούν τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και θα υποβάλλονται είτε με αυτοπρόσωπη επίδοση στα γραφεία της υπηρεσίας, είτε ταχυδρομικά έως και 30-11-2018 και ώρες προσέλευσης από 10.00 π.μ. έως 1.00 μ.μ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση κάθε ενδιαφερόμενος/η μπορεί να εγγραφεί μόνο σε ένα νοσοκομείο ή ιδιωτική κλινική μεταξύ των τριών επιλογών που θα δηλώσει αρχικά στην αίτηση.

Για την κατάταξη των υποψηφίων στις θέσεις των ονομαστικών καταλόγων λαμβάνονται υπόψη κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια και η εμπειρία τους, βαθμολογούμενα σύμφωνα με απολύτως αντικειμενικά κριτήρια.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες που πληρούν τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στα κοινωνικά κριτήρια των ανωτέρω αποφάσεων του Υπουργείου Υγείας θα πρέπει να προσκομίζουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Μετά την οριστικοποίηση του ονομαστικού πίνακα από την Υ.ΠΕ., ο/η αποκλειστικός/ή νοσοκόμος/η λαμβάνει μοναδικό αριθμό εγγραφής (αριθμός μητρώου αποκλειστικής νοσοκόμας/αποκλειστικού νοσοκόμου) και κάρτα ταυτοποίησης (ταυτότητα), που θα φέρει τη φωτογραφία του και θα αναγράφει τα στοιχεία του και ο πίνακας θα αποσταλεί σε κάθε νοσοκομείο ή ιδιωτική κλινική.

Η διάθεση των αποκλειστικών θα γίνεται μόνο από τον κατάλογο του νοσοκομείου ή της ιδιωτικής κλινικής και με τη σειρά αναγραφής σε αυτόν (rotation), ώστε να εξασφαλίζεται ίση πρόσβαση στην εργασία για όλους τους συμμετέχοντες, και αρμόδια θα είναι η τριμελής Επιτροπή που θα συγκροτηθεί σε κάθε νοσοκομείο ή ιδιωτική κλινική.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Για την εγγραφή στο Εθνικό Μητρώο Αποκλειστικών Νοσοκόμων οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν:

1. Επικυρωμένο αντίγραφο οποιουδήποτε πτυχίου ή διπλώματος ή τίτλου σπουδών, κατηγορίας ΠΕ ή ΤΕ ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή ΔΕ της ημεδαπής ή ισότιμο τίτλο Ιδρυμάτων και Σχολών της αλλοδαπής, το οποίο οδηγεί στην απόκτηση της άδειας εργασίας.

2. Ισοτιμία και αντιστοιχία τίτλου σπουδών (όπου χρειάζεται).

3. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο βεβαίωσης (πρώην άδειας) άσκησης επαγγέλματος νοσηλευτή/τριας ή βοηθού νοσηλευτή/τριας.

4. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο άδειας εργασίας από το Ι.Κ.Α.

5. Βεβαίωση από το Ι.Κ.Α., από την οποία προκύπτουν τα ένσημά του/της απασχολούμενου/ης ως αποκλειστικός/ή νοσοκόμος/α (όσοι διαθέτουν).

6. Φωτοτυπία της σχετικής σελίδας του βιβλιαρίου Ι.Κ.Α. με την ανανέωση για το τρέχον έτος.

7. Πιστοποιητικό ελληνομάθειας (όπου χρειάζεται) τουλάχιστον για την κατηγορία της Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) επιπέδου Α2 για ειδικούς επαγγελματικούς σκοπούς, προκειμένου να πιστοποιείται η επάρκειά τους στην κατανόηση και τη χρήση της ελληνικής γλώσσας. Από την ανωτέρω υποχρέωση εξαιρούνται οι ομογενείς, κάτοχοι ειδικού δελτίου ταυτότητας ομογενούς.

8. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας ή των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου και αντίγραφο της άδειας παραμονής.

9. ο Α.Μ.Κ.Α.

10. Πρόσφατη φωτογραφία.

11. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

12. Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος του προηγούμενου οικονομικού έτους.

13. Υπεύθυνη δήλωση για την ακρίβεια των στοιχείων που έχουν δηλωθεί.

Σημειώνεται ότι σχέδιο της αίτησης υπάρχει και σε ηλεκτρονική μορφή στο site της 5ης Υ.ΠΕ: www.dypethessaly.gr.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass