«Υγεία και παιδί, τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς»

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 13 Νοε 2018 15:22

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και η Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων, σε συνεργασία με το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Υγεία και παιδί, τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στις 18:30 μ.μ. στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο και αναφέρεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά και σε όλους τους πολίτες.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι τα εξής: «Ιογενείς λοιμώξεις αναπνευστικού συστήματος», από τον Αλεξόπουλο Εμμανουήλ, επίκουρο καθηγητή Παιδιατρικής – Παιδοπνευμονολογίας. «Πρόγραμμα εμβολιασμών στα παιδιά», από την Νταμάγκα Γεωργία, παιδίατρο. «Εμβόλια, μύθοι και αλήθειες», από τον Χατζηχριστοδούλου Χρήστο, παιδίατρο – καθηγητή Υγιεινής και Επιδημιολογίας, αναπληρωτή πρόεδρο Ιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Συντονιστής της ημερίδας θα είναι ο Συρογιαννόπουλος Γεώργιος, καθηγητής Παιδιατρικής, λοιμωξιολόγος, διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Πόλη που Μαθαίνει». Τηλ. Επικοινωνίας: 2410-680205, 2410-680223.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass