Συνεργασία μεταξύ κοινωνικών δομών

ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 14 Νοε 2018 15:37

Συνάντηση δικτύωσης μεταξύ του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Λάρισας (ΙΚΑΛ) με εκπρόσωπο τη Χριστίνα Γιώτσα και του Κοινωνικού Φαρμακείου της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων με υπεύθυνες τις Ελένη Τσιάνα και Εύη Κυρίτση πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο κτίριο Κατσίγρα της Ιατρικής Σχολής Λάρισας.

Σκοπός της δικτύωσης ήταν η έναρξη συνεργασίας μεταξύ των δύο κοινωνικών δομών, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν συλλογικά περισσότεροι πολίτες που έχουν ανάγκη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Το Ιατρείο Κ.Α.Λ. προχώρησε και σε ευγενική δωρεά φαρμάκων προς το Κοινωνικό Φαρμακείο και συμφωνήθηκε να υπάρξει μία περαιτέρω συνεργασία και αλληλοβοήθεια μεταξύ των δύο αυτών δομών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης αποτελεί μια σύμπραξη μεταξύ του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας, Ιεράς Μητρόπολης Λάρισας, Ενεργών Πολιτών, Ερυθρού Σταυρού και Δήμου Λαρισαίων.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο ανήκει στο έργο «Δομές παροχής βασικών αγαθών - Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Λαρισαίων» και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ), στο πλαίσιο του Περιφερειακού Ευρωπαϊκού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020, και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού και κυρίως, αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο βρίσκεται στην οδό 23ης Οκτωβρίου και Ηρώων Πολυτεχνείου και λειτουργεί Δευτέρα - Παρασκευή: 8.00 – 16.00. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2410-626123 (Κυρίτση Εύη, κοινωνική λειτουργός, Τσιάνα Ελένη – φαρμακοποιός).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass