«Υγεία και παιδί, τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς»

ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 14 Νοε 2018 15:42

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και η Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων, σε συνεργασία με το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Υγεία και παιδί, τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη στις 6.30 μ.μ. στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο και αναφέρεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά και σε όλους τους πολίτες.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι τα εξής: «Ιογενείς λοιμώξεις αναπνευστικού συστήματος» από τον επίκουρο καθηγητή Παιδιατρικής – Παιδοπνευμονολογίας Αλεξόπουλο Εμμανουήλ. «Πρόγραμμα εμβολιασμών στα παιδιά» από την παιδίατρο Νταμάγκα Γεωργία. «Εμβόλια, μύθοι και αλήθειες» από τον καθηγητή Υγιεινής και Επιδημιολογίας και αναπληρωτή πρόεδρος Ιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Χατζηχριστοδούλου Χρήστο.

Συντονιστής της ημερίδας θα είναι ο καθηγητής Παιδιατρικής και διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Συρογιαννόπουλος Γεώργιος. Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Πόλη που Μαθαίνει». (Τηλ. Επικοινωνίας: 2410-680205, 2410-680223).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass