Εμβόλια κατά της γρίπης

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ 1ης ΤΟΜΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΠΗ

Δημοσίευση: 14 Νοε 2018 15:44

Αντιγριπικά εμβόλια στους επαγγελματίες της 1ης ΤΟ.Μ.Υ. Αγ. Γεωργίου Λάρισας για την άμεση και έμμεση πρόληψη της εμφάνισης της εποχικής γρίπης έγιναν χθες το πρωί στο ιατρείο της ΤΟ.Μ.Υ.

Ο αντιγριπικός εμβολιασμός στοχεύει στην άμεση προστασία των εργαζομένων και έμμεσα των ασθενών από τα στελέχη του ιού της εποχικής γρίπης που κυκλοφορούν στην κοινότητα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της χθεσινής δράσης εμβολιάστηκε το προσωπικό της 1ης ΤΟ.Μ.Υ. Αγ. Γεωργίου Λάρισας (ιατρικό, νοσηλευτικό, επισκέπτριες υγείας, διοικητικό, κοινωνική λειτουργός), το οποίο καθημερινά έρχεται σε επαφή με πλήθος πολιτών καθώς και το προσωπικό του ΚΑΠΗ του Αγ. Γεωργίου, που συστεγάζεται με την 1η ΤΟ.Μ.Υ.

Στόχοι του προγράμματος είναι η θωράκιση του ανοσοποιητικού ατομικά έναντι στελεχών του ιού της γρίπης για τα άτομα που εργάζονται στους χώρους της 1ης ΤΟ.Μ.Υ. Αγ. Γεωργίου και του ΚΑΠΗ Αγ. Γεωργίου, αλλά και η έμμεση προάσπιση της υγείας των πολιτών που επισκέπτονται τους χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας, για να μη μεταδοθεί η γρίπη από πάσχοντες σε υγιείς πολίτες μέσω του προσωπικού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass