Ψυχικές διαταραχές στην εφηβεία

ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΕΛΑΣΣΩΝΟΣ

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2018 15:32

Η Ι. Μητρόπολη Ελασσώνος συνεχίζοντας τον κύκλο των συναντήσεων της Σχολής Γονέων πραγματοποιεί ενδιαφέρουσα εκδήλωση, σήμερα Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, στις 6 μ.μ., στην Αίθουσα του Πνευματικού της Κέντρου.

Ομιλητής θα είναι ο επιμελητής της Β΄ Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Σωκράτης Καραουλάνης, που θα αναπτύξει το θέμα «Ψυχικές διαταραχές στην εφηβεία».

Σε σχετική πρόσκληση – ενημέρωση της Ι. Μητρόπολης Ελασσώνος επισημαίνεται:

«Προσκαλούμε γονείς, εκπαιδευτικούς και νέους στη 2η συνάθροιση της Σχολής Γονέων. Με δεδομένες τις δυσκολίες της εφηβικής ηλικίας, της προσέγγισης, ερμηνείας και αντιμετωπίσεως των διακυμάνσεών της, η Ιερά Μητρόπολις προσκάλεσε έναν διαπρεπή ιατρό, τον επιμελητή της Β΄ Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Καραουλάνη Σωκράτη προκειμένου να αναπτύξει το θέμα «Ψυχικές διαταραχές στην εφηβεία». Αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία, με τη βοήθεια της ιατρικής επιστήμης, να επαναξιολογήσουμε τη σχέση μας με τους εφήβους, να εμβαθύνουμε στις αδυναμίες τους, να προλάβουμε τις ψυχικές ταλαιπωρίες τους! Να μάθουμε ωραίους και ακίνδυνους τρόπους ουσιαστικής υποστήριξης της άνοιξης της ζωής των παιδιών μας! Ας μην προσπεράσουμε αδιάφοροι αυτή την ευκαιρία!».

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass