Νεφρολογικό Συμπόσιο στη Λάρισα

ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 7-9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2018 15:09

Νεφρολογικό Συμπόσιο διοργανώνεται για μια ακόμα χρονιά το τριήμερο 7-9 Δεκεμβρίου 2018, στη Λάρισα, στο ξενοδοχείο Larissa Imperial, το οποίο όπως κάθε χρόνο επικεντρώνει στις σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις που αφορούν στη διάγνωση, την πρόληψη και τη θεραπεία όλων των νεφρικών παθήσεων.

Το Νεφρολογικό Συμπόσιο 2018, υπό την προεδρία του Ιωάννη Στεφανίδη, καθηγητή Παθολογίας - Νεφρολογίας, διευθυντή της Νεφρολογικής Κλινικής του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνεται για έκτη φορά από την Ακαδημία Νεφρολογίας και Νεφρολογικής Φροντίδας και την Πανεπιστημιακή Νεφρολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Το Νεφρολογικό Συμπόσιο πρόκειται και φέτος να καλύψει σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις στις νεφρικές παθήσεις που αφορούν στη διάγνωση, την πρόληψη και τη θεραπεία. Θα παρουσιαστούν ποικίλα θέματα, τα οποία, θα αφορούν σε όλο το φάσμα των νεφρικών παθήσεων και τη νεφρική μεταμόσχευση.

Βασικός στόχος της εκδήλωσης είναι η συμβολή σε μια αποτελεσματικότερη και ορθότερη αντιμετώπιση των νεφρικών παθήσεων. Επιδεικνύεται σαφώς ότι προς την κατεύθυνση αυτή, η συνεργασία τόσο σε επιστημονικό επίπεδο όσο και στον εργασιακό χώρο όλων των επαγγελματιών υγείας είναι απολύτως απαραίτητη. Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται διακεκριμένοι επιστήμονες με καταξιωμένο κλινικό και ερευνητικό έργο στη Νεφρολογία και σε άλλους τομείς της ιατρικής.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η τελετή έναρξης του Συμποσίου αύριο Παρασκευή 7.12.2018 όπου θα λάβει χώρα διάλεξη του καθηγητή Management στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Δημήτρη Μπουραντά με τίτλο «Θεμελιώδεις νοημοσύνες για επαγγελματική και προσωπική». Μεθαύριο Σάββατο 8.12.2018 θα καλυφθεί η σχέση των παραδοσιακών βοτάνων με τη θεραπευτική σε μια ομιλία ειδικού ενδιαφέροντος από τον νεφρολόγο Δρ. Α. Διαμαντόπουλο με τίτλο «Σπαράγγι, βότανο με διουρητική δράση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass