Νεφρικές παθήσεις και αρτηριακή υπέρταση

ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2018 15:56

Ξεκινούν σήμερα στη Λάρισα, στο ξενοδοχείο «Ιμπέριαλ», οι εργασίες του Νεφρολογικού Συμποσίου, το οποίο επικεντρώνει στις σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις που αφορούν στη διάγνωση, στην πρόληψη και τη θεραπεία όλων των νεφρικών παθήσεων.

Το Νεφρολογικό Συμπόσιο 2018, υπό την προεδρία του καθηγητή Παθολογίας - Νεφρολογίας, διευθυντή της Νεφρολογικής Κλινικής του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ιωάννη Στεφανίδη, διοργανώνεται από την Ακαδημία Νεφρολογίας και Νεφρολογικής Φροντίδας και την Πανεπιστημιακή Νεφρολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Το Νεφρολογικό Συμπόσιο θα καλύψει σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις στις νεφρικές παθήσεις που αφορούν στη διάγνωση, στην πρόληψη και τη θεραπεία. Θα παρουσιαστούν ποικίλα θέματα, τα οποία, θα αφορούν σε όλο το φάσμα των νεφρικών παθήσεων και τη νεφρική μεταμόσχευση.

Στην τελετή έναρξης του Συμποσίου, στις 8 σήμερα το βράδυ, θα δοθεί διάλεξη από τον καθηγητή Management στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Δημήτρη Μπουραντά με τίτλο «Θεμελιώδεις νοημοσύνες για επαγγελματική και προσωπική αποτελεσματικότητα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass