Κατάστημα των «Μυρμιδόνων» στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

- ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΔΩΝ ΛΙΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2018 22:02

Μετά από σχεδόν 20 χρόνια, γίνεται πράξη η προβλεπόμενη χρήση ισόγειων χώρων της εισόδου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, σε καταστήματα λιανικού εμπορίου.

Συγκεκριμένα, αίθουσα όπου είχε εγκατασταθεί φωτοτυπικό μηχάνημα για την κάλυψη αναγκών του Νοσοκομείου, στην εκτύπωση διαφόρων αντιγράφων, θα χρησιμοποιηθεί για τη λειτουργία καταστήματος λιανικού εμπορίου, μετά από δωρεάν παραχώρησή της στον Κοινωνικό Συνεταιρισμό Περιορισμένης Ευθύνης Κοι.Σ.Π.Ε. Λάρισας, με την επωνυμία «Μυρμιδόνες».

Η απόφαση της παραχώρησης πάρθηκε από τη διοίκηση του Νοσοκομείου και γίνεται πράξη αυτήν την εβδομάδα, με την έναρξη λειτουργίας του καταστήματος, το οποίο σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κοι.Σ.Π.Ε. κ. Δημήτρη Λιόλιο, θα διαθέτει είδη δώρων για τους επισκέπτες, ιατρικές στολές για το προσωπικό του Νοσοκομείου, άνθη, λούτρινα ζωάκια, είδη για τους ασθενείς, όπως πάνες ακράτειας χαρτοβάμβακα κ.ά.

Ο εξοπλισμός του καταστήματος, όπως ράφια, πάγκοι κ.ά., είναι δωρεάν παραχώρηση από επιχειρηματία της Λάρισας, που δραστηριοποιείται στον κλάδο του επαγγελματικού εξοπλισμού καταστημάτων.

Σύμφωνα με τον κ. Λιόλιο: «Ο νόμος που αφορά στους Κοινωνικούς Συνεταιρισμούς Περιορισμένης Ευθύνης, προβλέπει τη δωρεάν παραχώρηση χώρων σε ιδρύματα, δημόσιους και δημοτικούς φορείς. Στο πλαίσιο αυτού, ζητήσαμε και την παραχώρηση του αναψυκτηρίου του Δήμου Λαρισαίων, που βρίσκεται στο Αισθητικό άλσος».

Επίσης στα μελλοντικά σχέδια του Συνεταιρισμού εντάσσεται και η λειτουργία εστιατορίου εργαζομένων και επισκεπτών επίσης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Να σημειωθεί ότι οι «Μυρμιδόνες» είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου με περιορισμένη ευθύνη των μελών του και αποτελεί Μονάδα Ψυχικής Υγείας, εποπτευόμενη από τη Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας.

 

Λένα Κισσάβου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass