Επώδυνα σύνδρομα στο χέρι και τον αγκώνα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΑΣΩ

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2018 16:12

Ενημερωτική ομιλία με θέμα «Επώδυνα σύνδρομα στο χέρι και στον αγκώνα. Πώς αντιμετωπίζονται», διοργανώνει το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Λάρισας σήμερα Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ.

Η σύνθετη λειτουργία του αγκώνα, του καρπού και του χεριού επιτρέπει τη διενέργεια πολύπλοκων και λεπτών κινήσεων ακριβείας. Η δυσλειτουργία των αρθρώσεων, των νεύρων ή των τενόντων οδηγεί σε επώδυνα σύνδρομα και σε σημαντικό περιορισμό της λειτουργίας του άνω άκρου. Η σωστή διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση των προβλημάτων αυτών αποτελεί προϋπόθεση για την αποκατάσταση της λειτουργίας του χεριού και του αγκώνα. Το ακροατήριο θα ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την αντιμετώπιση των επώδυνων συνδρόμων του αγκώνα και του χεριού. Συντονιστής της εκδήλωσης, η οποία περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες εισηγήσεις από διακεκριμένους γιατρούς θα είναι ο Κωνσταντίνος Χατζηθεοφίλου, ομότ. καθηγητής Χειρουργικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πρόεδρος του Επιστ. Συμβουλίου ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass