ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

Επαναπροκηρύσσονται θέσεις για ατομικές συμβάσεις

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2019 15:20

Την επαναπροκήρυξη των θέσεων για τις ατομικές συμβάσεις αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο των Νοσοκομείων της Λάρισας σε έκτακτη συνεδρίασή του, επαναβεβαιώνοντας τη βούληση να προχωρήσει στη σύναψη των ατομικών συμβάσεων, μετά και τη δικαίωση από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Κατά την εξέταση των όρων σύνταξης των ατομικών συμβάσεων ζητήθηκε γνωμοδότηση από τον νομικό σύμβουλο, ο οποίος επισήμανε ότι το ΣτΕ δεν αποφάσισε σχετικά, με αποτέλεσμα να είναι σε ισχύ η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Λάρισας.

Επίσης έγιναν επαφές με το Ελεγκτικό Συνέδριο και το ΑΣΕΠ στην Αθήνα, προκειμένου να διερευνηθεί η διασφάλιση της μισθοδοσίας των συμβασιούχων.
Το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα να επαναπροκηρύξει τις θέσεις, προκειμένου να έχει οικονομικό και λειτουργικό όφελος για τα νοσοκομεία της Λάρισας, μέσα όμως από νόμιμες διαδικασίες που δεν θα είχαν ως αποτέλεσμα απλήρωτους εργαζόμενους και δημιουργία κοινωνικών, εργασιακών και νομικών προβλημάτων που θα εξέθεταν Διοίκηση και Υπηρεσίες των Νοσοκομείων.
Ο αριθμός των θέσεων που θα προκηρυχθούν θα είναι αυξημένος σε σχέση με το παρελθόν, διότι στο μεταξύ συνταξιοδοτήθηκαν υπάλληλοι των δύο Νοσοκομείων. Για τον σκοπό αυτό αποφασίστηκε να βγουν τρεις ενιαίοι διαφορετικοί για τα Νοσοκομεία διαγωνισμοί, καθαριότητα, φύλαξη και εστίαση. Ταυτόχρονα έχουν δεσμευτεί ανάλογες πιστώσεις στον προϋπολογισμό έτους 2019 για μισθοδοσία, λειτουργικά και εξοπλισμό. Για τη μέγιστη δυνατή επίσπευση των διαδικασιών για την υλοποίηση των ατομικών συμβάσεων, εξουσιοδοτήθηκε ο διοικητής για την υπογραφή σχετικών αποφάσεων.
Οι ακριβείς ημερομηνίες έναρξης και λήξης κατάθεσης των αιτήσεων θα ανακοινωθούν σύντομα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass