Ημερίδα ΕΚΑΒ για τις σκηνές εγκλημάτων

ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΑΝ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2019 18:00

Ημερίδα για θέματα Ιατροδικαστικής στην Προνοσοκομειακή Φροντίδα, τα σημεία θανάτου και τις σκηνές εγκλημάτων διοργάνωσε χθες στο Αμφιθέατρο του Π.Γ.Ν. Λάρισας το ΕΚΑΒ Λάρισας στo πλαίσιo της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των στελεχών του.

Τα θέματα είχαν επιλεγεί προσεκτικά με στόχο τη βιβλιογραφική ενημέρωση, πάνω σε θέματα Νομικά, Ιατροδικαστικά, Ιατρικής Επιστήμης και Διασωστικής φροντίδας, τα οποία ανέπτυξε ο διακεκριμένος ιατροδικαστής κ. Αναστάσιος Θεοδωρίδης.

Προηγουμένως, η διευθύντρια του ΕΚΑΒ κ. Βασιλική Αυγέρη σε σύντομο χαιρετισμό της ανέδειξε τη σημασία της συνεχούς ενημέρωσης των διασωστών και των πληρωμάτων των ασθενοφόρων για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς μέχρι την παράδοσή τους στα νοσοκομεία.

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν επαγγελματίες υγείας (γιατροί, νοσηλευτές, διασώστες ΕΚΑΒ, πληρώματα ασθενοφόρων Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας, παραϊατρικό προσωπικό κτλ), αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί, στελέχη Ενόπλων Δυνάμεων, εθελοντικές ομάδες διάσωσης, που εμπλέκονται στη διαχείριση περιστατικών που σχετίζονται με το έγκλημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass