Ημερίδα για την «αόρατη» Πολλαπλή Σκλήρυνση

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 11 Απρ 2019 15:19

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Η αόρατη Πολλαπλή Σκλήρυνσή μου» οργανώνει η Πανθεσσαλική Ένωση Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, το Σάββατο 20 Απριλίου στις 6 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Imperial» στη Λάρισα.

Στην ημερίδα θα μιλήσουν: Ο Δαρδιώτης Ευθύμιος, διευθυντής Νευρολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, επίκουρος καθηγητής Νευρολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με θέμα «Εισαγωγή στην αόρατη Πολλαπλή Σκλήρυνση» και θα παρουσιάσει το Κέντρο Πολλαπλής Σκλήρυνσης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Η Τσιμούτρου Βάια, διευθύντρια Ε.Σ.Υ Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας με θέμα: «Υποτροπές και πρωιούσα Πολλαπλή Σκλήρυνση, νέες θεραπευτικές επιλογές».

Η Φώλια Βασιλική, διδάκτωρ Ιατρικής Επιστημών του Ινστιτούτου Καρολίνσκα Σουηδίας, πρώην επίκουρη καθηγήτρια στις Επιστήμες Υγείας στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ και νυν επισκέπτρια επίκουρη καθηγήτρια στο ίδιο Πανεπιστήμιο (Άμστερνταμ), με θέμα «Πρόγραμμα καθημερινής παρέμβασης σε ασθενείς με Πολλαπλή Σκλήρυνση».

Η Παράσχου Αλεξάνδρα, εργοθεραπεύτρια Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας με θέμα: «Τι είναι η εργοθεραπεία και πώς μπορούμε να παρέμβουμε στην Πολλαπλή Σκλήρυνση».

Ο Οικονόμου Αθανάσιος, ουρολόγος, επιμελητής Α’ Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, με θέμα «Διαταραχές ούρησης στην Πολλαπλή Σκλήρυνση: Νεότερα Δεδομένα».

Η Περιστέρη Ελένη, γνωσιακή ψυχολόγος, Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό (ΕΔΙΠ) Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Τμήμα Ιατρικής, δρ. Νευρογλωσσολογίας, με θέμα «Γνωσιακή αποκατάσταση σε ασθενή με Πολλαπλή Σκλήρυνση».

Η Μόιρα Τζίτζικα, Α’ αντιπρόεδρος της ΠΟΑμΣΚΠ, υποψήφια διδάκτωρ Ψυχολογίας, ψυχοθεραπεύτρια, κλ. σεξολόγος, ειδική σύμβουλος ΑμεΑ Msc, BTEC, EFT, ECPS, MSCS.

Η ημερίδα έχει στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σχετικά με την Πολλαπλή Σκλήρυνση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass