Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ιατρική εκδήλωση στο Μακρυχώρι

ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Δημοσίευση: 14 Απρ 2019 15:32

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τεμπών διοργανώνει εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Μακρυχωρίου μεθαύριο Τρίτη 16 Απριλίου 2019 και ώρας 11 π.μ. με θέμα: «Νεότερα δεδομένα για τον καρκίνο».

Την ομιλία θα πλαισιώσει μια διεπιστημονική ομάδα όπου ο καθένας τους θα μιλήσει για τη δική του θεματική ενότητα πάνω στο θέμα. Συγκεκριμένα η κ. Τόλια Μαρία, επικ. καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με θεματική: «Νεότερα δεδομένα για το κάπνισμα». Η κ. Παπαστεργίου Δήμητρα, ψυχολόγος Msc, υπ. διδάκτωρ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας, θα εστιάσει στη σημασία της πρόληψης και της ύπαρξης προστατευτικών παραγόντων, ενώ ο κ. Μόλας Ελευθέριος, διαιτολόγος- διατροφολόγος θα αναφερθεί στη πρόληψη του καρκίνου μέσω της διατροφής.

Συντονιστές της συγκεκριμένης δράσης οι κοινωνικοί λειτουργοί του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Τεμπών. Το Κέντρο Κοινότητας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)