«Τα δοντάκια μου προσέχω, μια ζωή για να τα έχω»

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Δημοσίευση: 14 Απρ 2019 15:36

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Λάρισας συνεχίζει για τρίτη χρονιά τον προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο των προνηπίων των 26 Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων.

Σκοπός του προγράμματος είναι η πρόληψη, η υγιεινή, η συμβουλευτική αλλά και η εξοικείωση των μικρών παιδιών με θέματα που αφορούν στη στοματική τους υγιεινή. Ο οδοντιατρικός έλεγχος δίνει τη δυνατότητα να αντιστέκονται σε λιχουδιές, ζαχαρωτά και να αποκτήσουν καλές συνήθειες «Βούρτσισμα βράδυ και πρωί – Όχι ζάχαρη πολλή – Κι υγιεινή διατροφή».

Σε μία από τις επισκέψεις των εθελοντών οδοντιάτρων στους παιδικούς σταθμούς, παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας, Στάθης Κουτσογιάννης, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Δεληγιάννης και η διευθύντρια Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων, Σταυρούλα Μπαξεβάνου.

Η ομάδα εθελοντών απαρτίζεται από τους οδοντίατρους: Αβραβέ Ασημίνα, Βρανά Ευαγγελία, Καραβάκα Σοφία, Κορώνη Ελένη, Μπατζιάκα Αχιλλέα, Παραπανήσιου Βασιλική, Τσακμακίδου Ιωάννα, Τσιμπώλη Ελένη, Τσολάκη Ιωάννη.

Ο Δήμος Λαρισαίων ευχαριστεί τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Λάρισας για τη μέχρι τώρα άψογη συνεργασία και την απρόσκοπτη προσπάθεια, ώστε τα μικρά παιδιά της πόλης μας να διατηρούν σωστή στοματική υγιεινή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass