Νέες εξελίξεις στην απεικόνιση μαστού

Το μοναδικΟ στη ΛΑρισα μηχΑνημα τρισδιΑστατης μαστογραφΙας

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2019 21:14

Η Δρ Έλενα Βασιλειάδη - Δρακωτού είχε την τιμή να συμμετάσχει στις εργασίες του σεμιναρίου μαστογραφίας της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Απεικόνισης Μαστού στη Βιέννη.

Η ιατρός επελέγη από τη Φινλανδική εταιρεία μαστογράφων Planmed προκειμένου να παρουσιάσει στους Ευρωπαίους ακτινολόγους περιστατικά τρισδιάστατης μαστογραφίας και να συζητήσει την εμπειρία της. Το νέας τεχνολογίας μηχάνημα 3d μαστογραφίας, το μοναδικό στη Λάρισα, χρησιμοποιείται ήδη με μεγάλη επιτυχία εδώ και δύο χρόνια στο Διαγνωστικό κέντρο Υγεία Ιατρική Απεικόνιση. Το σεμινάριο είναι το σημαντικότερο στην Ευρώπη όσον αφορά στη μαστογραφία, γίνεται μία φορά τον χρόνο, έχει φροντιστηριακό χαρακτήρα και απευθύνεται σε ειδικευμένους ακτινολόγους μαστού από όλο τον κόσμο. Μετά την επιτυχή συμμετοχή της στο σεμινάριο, της προτάθηκε η θέση του Key Opinion Leader/ Medical Advisor της Φινλανδικής εταιρείας, την οποία και αποδέχτηκε. Στο εξής εκπροσωπεί επίσημα την εταιρεία σε διεθνή ιατρικά συνέδρια με διαλέξεις και παρουσιάσεις, δίνει συνεντεύξεις εκ μέρους της εταιρείας στα Μ.Μ.Ε., αποτελεί την ιατρό αναφοράς στην οποία απευθύνονται οι λοιποί ιατροί διεθνώς για πληροφορίες σχετικά με τον μαστογράφο και είναι ιατρικός σύμβουλος της εταιρείας σχετικά με τη μαστογραφία. Η Planmed είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ακτινολογικών απεικονίσεων με εξειδίκευση στην τρισδιάστατη απεικόνιση. Εκτός από την πολυετή παρουσία στον χώρο των μαστογράφων έχει μεγάλη εμπειρία και στην οδοντιατρική με την επωνυμία Planmeca.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass