Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ογκολογικό κέντρο και μοναδα εγκεφαλικών επεισοδίων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ- ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2019 15:20

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας επισκέφτηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός όπου συνομίλησε με τη διοίκηση του νοσοκομείου, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τους ασθενείς.

«Εργαζόμαστε καθημερινά, με πνεύμα συνεργασίας, με στρατηγική και προσανατολισμό στον άνθρωπο και τις ανάγκες του, προκειμένου να μειώσουμε τις ανισότητες και να αναβαθμίσουμε το επίπεδο των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών στην Περιφέρεια» τόνισε μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός μιλώντας προς τη διοίκηση του νοσοκομείου. Ενώ υποστήριξε ότι «μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας έχουμε χρηματοδοτήσει έργα αναβάθμισης του ιατροτεχνολικού εξοπλισμού του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας καθώς θεωρούμε ότι το σύστημα δημόσιας υγείας στη Θεσσαλία πρέπει να συνεχίσει να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους πολίτες. Δεν έχουμε κάτι με τους ιδιώτες αλλά χωρίς δημόσιο σύστημα υγείας δεν μπορεί να λειτουργήσει τίποτα». Παράλληλα ο κ. Αγοραστός παρουσίασε το όραμά του για τη δημιουργία του Πρότυπου Ογκολογικού Κέντρου Θεσσαλίας. «Είμαστε αποφασισμένοι και θα προχωρήσουμε με τόλμη, με την κοινωνία των πολιτών στο πλάι μας, με εμπιστοσύνη στο εξαιρετικό επιστημονικό ανθρώπινο δυναμικό της Περιφέρειας και με τη συνεργασία όλων των υγιών δυνάμεων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα» επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Αγοραστός. Ακόμη ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας αναφέρθηκε στη δημιουργία Κέντρου Αντιμετώπισης Αγγειακών Εγκεφαλικών Επεισοδίων (Stroke center) και στην αναβάθμιση της Μονάδας Εντατικής Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Αργότερα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας επισκέφτηκε το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας Λάρισας όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους και τους τραυματιοφορείς, ενώ τους συνεχάρη για το καθημερινό έργο που προσφέρουν στην υπηρεσία των πολιτών.

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας συνόδευσαν ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Πρόνοιας και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Β. Πινακάς και οι υποψήφιοι με τη «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» Κ. Κιμπούρη, Απ. Γούλας και Ελ. Λαβδάς.

Gallery άρθρου